Horoskop za 29. decembar

Zabava - Četvrtak 29.12.2022 - 09:38

Pred vama je horoskop za 29. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 29. decembar 2022. godine savetuje Ovnovima da požure i obave neophodne kupovine, neko željno iščekuje poklon. Danas je važno da budete maksimalno dobro organizovani, vaš perfekcionizam dolazi do izražaja. Partner vam priprema lepo iznenađenje, nemojte da mu upropastite raspoloženje nervozom.

BIK

Uhvatila vas je praznična euforija, jedva uspevate da zadržite fokus na poslu. Danas je važno da ne napravite grešku, mnogi računaju na vas. Ljubavna situacija se preokrenula za 180 stepeni. Ako ste oprostili partneru neki propust, postigli ste da se sada svim silama trudi da zadobije vašu ljubav i poverenje. Budite mudri, ne brzajte. Problemi sa pritiskom.
BLIZANCI

Trošite preko svojih mogućnosti, pazite se - januar je najduži mesec, ne dozvolite da se pozajmljujete. Imate nagoveštaj jednog novog projekta, ideja se čini odličnom, ali prvo je dobro proučite pre nego što prihvatite. Partner se žali, oseća se zapostavljenim. Na vama je da ga uverite da su vaša osećanja iskrena i da imate ozbiljne namere. Bolovi u leđima.
RAK

Nedostaje vam elan, previše ste iscrpljeni da se borite sa problemima u kolektivu, posebno ako su vezani za međuljudske odnose. Danas gledajte da samo pregurate dan. Niste zadovoljni odnosom sa partnerom, smeta vam njegova ležernost. Više biste voleli kada bi pokazao inicijativu, izveo vas u grad... Ne gledajte ga ispod oka, recite šta vam smeta. Moguća zubobolja.
LAV

Lavovi danas zadovoljno trljaju ruke. Stiže novac, a vi već imate planove na šta da ga potrošite! Ne zaboravite na porodicu, u poslednje vreme ste ih zapostavili, ovo je prilika da se iskupite. Partner se oseća pomalo nesigurno, u njegovim očima suviše "letite", sumnja da vam neko drugi zaokuplja pažnju. Čuvajte se povreda u kući.
DEVICA

Dnevni horoskop za 29. decembar 2022. godine kaže da će Device danas dobiti veoma unosnu ponudu. Neko iz konkurentske firme vas je zapazio i želi vas u svom timu. Zaslužili ste, mudro pregovarajte. Slobodne Device imaju priliku da upoznaju osobu koja će u njima probuditi osećanja za koja su davno mislili da su zamrla. Uživajte punim plućima. Zdravlje vam je odlično.
VAGA

Imate jedinstvenu priliku da preokrenete svoju situaciju na poslu i dobijete bolji položaj i veću platu. Svi su se opustili zbog predstojećih praznika, sada nemate konkurenciju. Briljirajte! Slobodne Vage ne mogu da se odluče - da li dati šansu staroj ljubavi ili prihvatiti izazov i izaći sa osobom koja se u potpunosti razlikuje od vas? Smanjite unos gaziranog i energetskih pića.
ŠKORPIJA

Preterano se žalite i kolege nemaju više strpljenja za vaše probleme. Jedno je da se kroz priču praznite, a drugo da opterećujete one koji vas okružuju. Praznici su, opustite se i zaboravite na brige. Biće tu i kasnije, nemojte sebi da "nabijate" pritisak. Neko iz vašeg komšiluka vam se udvara i to vrlo originalno. Ova osoba bi mogla da unese radost u vaš život. Razmislite o tome. Moguće urinarne infekcije. 
STRELAC

Dok je drugima glava u oblacima i samo razmišljaju o praznicima, vi ste savršeno koncentrisani na zadatke. Nemojte da ostajete preko radnog vremena, potreban vam je odušak i odmor od posla iako to ne vidite. Partner tačno zna šta vam je potrebno i kako da vas opusti. Slobodni Strelčevi u niskom startu za flert. Uživajte. Zdravlje vam je dobro.

JARAC

Ne žurite da "navrat-nanos" završite poslove koji se još razvijaju. Nestrpljivost može da vas košta, ovu grešku biste teško ispravili. Slobodni Jarčevi traže partnera za zabavu, digli su ruke od ljubavi. Sačekajte da vidite šta će vam nova godina doneti... Podložni ste virusima, posebno stomačnim. Pazite na higijenu i pranje voća i povrća.
VODOLIJA

Sjajno raspoloženje će vas držati celog dana i ovu dobru energiju prenosite na ceo kolektiv. Odličan ste vođa, ljudi vam veruju i usvajaju sve vaše sugestije. Posebno ste osetljivi na partnera, želite da ga zaštitite, a pomalo i preterujete. Nemojte da vršite pritisak, neće na dobro izaći. Mogući su bolovi u leđima.
RIBE

Dnevni horoskop za 29. decembar 2022. godine savetuje Ribe da primene ono što drugima savetuju. Odbacite sumnje, nije ceo svet protiv vas, niko vam "ne radi o glavi". Uživajte u druženju sa prijateljima, a moguće je i novo poznanstvo koje će vas zaintrigirati. Koža vam je osetljiva, bolje je negujte.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: