Horoskop za 29. februar

Zabava - Četvrtak 29.02.2024 - 09:05

Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vam donosi želju za napredovanjem. Spremni ste da zavrnete rukave i pokažete da možete i više nego što ljudi oko vas misle. Imate velike šanse da uspete. Ljubavna situacija kod zauzetih danas je bez većih promena, slobodne očekuje zanimljiva komunikacija. Dobro se osećate.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vas savetuje da odredite prioritete. Iznenadni događaji na poslovnom i privatnom polju mogu da probude tenziju i napetost, a imaćete osećaj da ne znate na šta pre da se fokusirate. Ne brzajte. Prihvatite pomoć partnera ili osobe koja vam se dopada, kraj dana donosi bolje raspoloženje. Ublažite stres.
 
BLIZANCI
 
Iznenađenje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa! Danas možete da očekujete sjajne vesti. Vaša finansijska situacija se konačno stabilizuje i moći ćete da odahnete. Razgovor sa partnerom je urodio plodom i danas ćete primetiti koliki trud ulaže da bi vaš odnos ojačao. Ako ste slobodni, klonite se zauzetih osoba. Čuvajte se prehlade.
 
RAK
 
Danas ćete naučiti važnu lekciju, a to je da uvek slušate svoju intuiciju. Uticaj okoline je doprineo tome da danas napravite pogrešnu odluku, ali nije kraj. Sada ćete znati kako ne treba i to će ići u vašu korist. Ljubav vam trenutno nije fokus, novčana ulaganja su prioritet. Budite skoncentrisani. Moguća nesanica.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vam poručuje da se klonite tajnih radnji, bilo da je reč o poslu ili ljubavnoj situaciji. Ako niste iskreni prema nekome, to može da ispliva na površinu i izazove nepotrebne konflikte. Poslušajte savet starijeg člana porodice. Pojačajte unos vitamina.
 
DEVICA
 
Fokusirani ste na posao, nove projekte i ulaganja koja mogu višestruko da vam se isplate. Odličan dan za sve koji se bave nekretninama, iskoristite brojne pogodnosti koje vam se nude. Skloni ste provokacijama u ljubavi, ali vodite računa o tome da li odajete pogrešan utisak. Neko može da pomisli da postupate nezrelo. Dobro se osećate.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine vas šalje u iznenadnu avanturu! Odličan dan za kraće putovanje sa partnerom, prijateljima ili porodicom. Prijaće vam beg od svakodnevne gužve i iskoristite ovaj dan za punjenje baterija. U ljubavi sve ide kako ste zamislili, veče je rezervisano za romantiku! Čuvajte se prejedanja.
 
ŠKORPIJA
 
Imate utisak da niste dovoljno nagrađeni za sav trud koji ulažete. Zvezde kažu da je odličan dan za pregovore i da su velike šanse da dobijete ono čemu se mesecima nadate. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, a takav utisak i ostavljate na druge. Obratite pažnju, možda propustite šansu koja bi vam ulepšala život. Više spavajte.
 
STRELAC
 
Popularnost, pozivi i poruke! Danas ste u centru pažnje zbog velikog uspeha i uživate u komplimentima koje dobijate. Očekujte poznanstvo sa zanimljivim ljudima iz sfere kojom se bavite. Blage trzavice u ljubavi mogu da se dese početkom dana, ali biće lako premostive. Odličan dan za relaksaciju.
 
JARAC
 
Čuvajte se konflikta sa bliskom osobom. Vaše ishitrene reakcije mogu da dovedu do prekida kontakta, a to povećava šanse da nastavite sa inatom koji ne donosi ništa. Prošlost može da pokuca na vrata, a stare emocije da se ponovo zahuktaju. Čeka vas raskrsnica i velika odluka u ljubavi. Uvedite zdravu ishranu.
 
VODOLIJA
 
Vredni ste više nego ikada, ali umor vas stiže. Ne prihvatajte zadatke koji prelaze vaše granice kako biste mogli da napravite balans između poslovnog i privatnog života. Sredinom dana možete da očekujete novac za stare zasluge. Zajedničke aktivnosti sa partnerom će ojačati vaš odnos, slobodne Vodolije čeka zanimljivo poznanstvo. Proverite krvnu sliku.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 29. februar 2024. godine kaže da je odličan da izrazite svu svoju kreativnost. U glavi vam se motaju ideje o pokretanju privatnog biznisa, ne ustručavajte se da ih podelite sa bliskim ljudima. Partner vam je velika podrška, probajte da mu se odužite lepim gestom. Dobro se osećate.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: