Horoskop za 29. januar

Zabava - Utorak 29.01.2019 - 07:58

Pred vama je horoskop za utorak 27. januar. Sa srećom.

Horoskop za 29. januar. Foto: Mondo Horoskop za 29. januar. Foto: Mondo

Ovan

Imate dovoljno energije za sve što želite da uradite. Završavajte šta imate, napravite dogovore. Potrudite se da date sve od sebe da biste završili sve obaveze na vreme.

Bik

Najbitnije je da se obaveze privedu kraju. Potrudite se da što pre počnete sa radom na nekim novim zadacima. Prijatelji mogu biti od pomoći danas.

Blizanci

Pazite šta kome pričate. Fokusirajte se na rad. Neka osoba iz prošlosti se može ponovo pojaviti u Vašem životu. Razmislite da li je dobro vraćati se na stare 'priče'.

Rak

Pokušajte da smanjite stres zbog problema na poslu. Gledajte da što pre prestanete da unosite previše emocije u posao. Kompromis je bitan. Neće Vam svi biti od pomoći danas, ali možete dosta stvari uraditi sami.

Lav

Jako ste dobro raspoloženi i romantični. Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ako ste slobodni. Zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera. Potrebno Vam je više slobodnog vremena.

Devica

Potrudite se da ne preterujete sa previše planova ove nedelje. Odredite prioritete. Previše stvari zavisi od drugih i to može dovesti do stresa.

Vaga

Ne prenosite stres zbog problema na poslu na privatni život. Zabavite se i idite na neki kraći put. Treba Vam neka razonoda. Porazmislite o nekom hobiju.

Škorpija

Pazite kako trošite novac. Imate previše posla. Budite uporni i ne odustajte od postavljenih ciljeva.

Strelac

Dosta novih kontakata imate sa drugima. Preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, zbog posla ne zapostavljajte partnera, nego poradite na strasti.

Jarac

Jako ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate kao da sve ide kako ste zamislili i kako treba da bude. Moguć je dobitak u nagradnoj igri.

Vodolija

Ne obraćajte pažnju na mišljenje drugih ljudi. Nemojte ulaziti u bespotrebne rasprave sa članovima porodice. Strastveniji ste nego inače.

Ribe

Nove šanse Vam se pružaju, moći ćete da započnete šta god poželite. Mogući su manji nesporazumi u partnerskim odnosima, ali će se to rešiti lako, imajte strpljenja.


 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: