Horoskop za 29. januar

Zabava - Nedelja 29.01.2023 - 08:42

Pred vama je horoskop za nedelju 29. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 29. januar 2023. godine predlaže Ovnovima da poslušaju savet starijeg člana porodice i ne ulaze u raspravu sa rođacima. Spor je najverovatnije oko imetka. Ne donosite odluku dok ne "pročešljate" sve papire. Ljubavna situacija je mirna, izuzetno dobro se slažete sa partnerom, sve teče kao podmazano. Mogući su prehlada i grip, ojačajte imunitet.
 
BIK
 
Bikove očekuje veoma zanimljiv dan i burno veče. Ako dobijete poziv za izlazak, nemojte da ga odbijete, sjajno ćete se provesti. Slobodne pripadnike ovog znaka očekuje odličan provod i poznanstvo sa veoma zanimljivom osobom koja bi mogla da se zadrži u njihovom životu. Zauzeti Bikovi prolaze kroz krizu u vezi. Otvaraju se stare rane. Probajte na prirodan način da se rešite kašlja.
 
BLIZANCI
Nedelja vam donosi manje porodične probleme, najviše vezano za finansije. Kraj najdužeg meseca u godini svima teško pada, baš zato bi trebalo da imate više razumevanja i pokušate da nađete konstruktivno rešenje da prebrodite tih par dana do plate. Ljubav između vas i partnera cveta, samo o tome razmišljate. Zdravlje je dobro.
 
RAK
Okrenite se prijateljima, danas vam je potrebna podrška vezano za ljubavne probleme. Dve glave su uvek pametnije od jedne, drugi će sigurno bolje sagledati vašu situaciju i umeti da vas posavetuju. Mogući su i manji kvarovi u kući, ali ništa što bi zahtevalo hitnu intervenciju. Trudite se da se ne nervirate previše.
 
LAV
Odlažete neke odluke vezano za porodična pitanja, najverovatnije je reč o nekretninama i podeli imovine. Danas stavite na papir šta su prednosti, a šta mane plana koji vam nude. Nemojte da donosite odluku naprečac. Imate podršku partnera, ali ipak se u svemu osećate usamljeno. Napeti ste i to se odražava na sve sfere vašeg života.  
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 29. januar 2023. godine savetuje Devicama da više vremena posvete sebi. Zaokupljeni ste tuđim problemima, potrebno vam je da se opustite. Imate nedoumicu oko jedne osobe sa kojom ste već razvili prijateljski odnos - da li da napravite prvi korak i vidite da li postoji šansa za romansu ili da se zadovoljite trenutnim stanjem. Nesanica.
 
VAGA 
Danas bi bilo najbolje da se posvetite porodici, zapostavili ste je usled brojnih poslovnih obavaze i ljubavnih drama. Razgovor sa ljudim koji vas bezuslovno vole pomoći će vam da "posložite kockice" i otkrijete šta treba da promenite, a kojih stavova da se držite. Zdravlje je dobro.
 
ŠKORPIJA
Osećate se zarobljeno, potrebno vam je da nešto u životu promenite i započnete novo poglavlje. Stavite na papir šta želite i šta je u vašoj mogućnosti da menjate. To je prvi korak, Osećaćete se mnogo bolje. Dajte šansu jednoj mlađoj osobi koja "obleće" oko vas. Iznenadiće vas. Više se krećite.  
 
STRELAC
Iscrpljeni ste dešavanjima na poslu, danas je dan da zaboravite na brige i obaveze i opustite se u krugu dragih ljudi. Ako ste u prilici, izađite uveče, provedite se uz muziku i dobru hranu, napunite baterije. Obratite pažnju na partnera, udaljava se, a vama promiče da je nezadovoljan. Napetost vam utiče na spavanje.
 
JARAC
 
Usmerićete svu pažnju na partnera danas. U poslednje vreme ste propuštali važna dešavanja vezano za njega i sad pokušavate da se iskupite. Iskrsnuće neki stari porodični problem, a čije rešenje već dugo odlažete. Nedostaje vam fzička aktivnost, energija vam je na rezervi. 
 
VODOLIJA
Danas su vam u fokusu fonansije. Kraj najdužeg meseca u godini i "natezanje" sa novcem podstaći će vas da napravite bolji plan za naredni mesec. Osećate se dobro zbog toga, ponekad je neophodno samo da se bolje organizujete kako biste izbegli probleme. Smanjite unos ugljenih hidrata, čine vas tromim.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 29. januar 2023. godine kaže da bi Ribe danas mogle da upoznaju osobu o kojoj već duže vreme maštaju. Budite aktivni, prihvatite poziv za izlazak, kućno druženje, u većem krugu ljudi se krije ta osoba koja bi mogla da vam promeni život. Čuvajte se virusa, ne bi bilo loše da pojačate unos vitamina.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: