Horoskop za 29. mart

Zabava - Utorak 29.03.2022 - 09:49

Pred vama je horoskop za utorak 29. mart. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Vreme je da razmislite o promeni posla ili započinjanju sopstvenog biznisa. Takođe, bilo bi mudro da se malo više družite sa ljudima koji su iz istog poslofne sfere, imaćete koristi. Odredite šta su vam prioriteti što se tiče finansija i radite na ostvarenju ciljeva. Neke situacije koje vam nisu bile jasne u ljubavi, sada će dobiti objašnjenje.   
Bik

Bik danas reorganizuje život, promene će uticati na sva polja. Očekuje ih nova etapa u prijateljstvu, karijeri, poslu, obrazovanju, odnosima... Ovo iziskuje veliki napor, ali uporni Bikovi će istrajati. Odnos sa partnerom je sve bolji ali vi i dalje sumnjate u njegove iskrene namere.  
Blizanci

Blizance očekuje nestabilna finansijska situacija, moguće je da će im se neki planovi u koje su polagali nade izjaloviti. Nisu isključene poteškoće sa transferom novca iz inostranstva, nepredvidive situacije sa prijateljima. Postoje problemi i u komunikaciji sa partnerom.

Rak

Ne uspevate da obavite sve poslove, vreme vam klizi kroz prste i uvek vam "samo malo" nedostaje. Potrebno vam je da se bolje organizujete, a u tome vam može pomoći savet prijatelja. Očekuju vas i nedoumice na polju ljubavi. Da li ste zaista zadovoljni u vezi? Nije kasno za iskrene razgovore.   
Lav

Posvetite više pažnje novom zaduženju koje ste dobili na poslu. Ako sve odradite kako treba, smeši vam se povišica, pa čak i unapređenje. Setni ste i stalno vam se misli vraćaju na jednu bivšu ljubav. Zadovoljite radoznalost i javite joj se. Proverite gvožđe.
Devica

Odličan dan za realizaciju projekata koji ste započeli tokom zime. Sve kockice su se sklopile i na vama je da preuzmete ulogu lidera. Nemojte da popustite pod pritiskom, još uvek niste spremni za radikalne promene u vezi, koliko god da su vaša osećanja čista.

Vaga

Već neko vreme ste tema broj jedan u kolektivu, čini se da svi znaju sve o vašem privatnom životu, a to vam utiče na samopouzdanje. Čućete dosta tračeva, a sve potiče od jedne ženske osobe. S njom bi trebalo da raščistite račune. Imunitet vam je oslabljen.
Škorpija

Razmišljate o promeni posla, osećate veliki zamor i nezadovoljstvo. Još uvek nije vreme za radikalne promene. Prihvatite poziv prijatelja za druženje, prijaće vam promena, a i velike su šanse da upoznate veoma zanimljivu osobu s kojom biste mogli da uđete u romansu.

Strelac

Izuzetno ste dobro organizovani na poslu, nema situacije koju ne uspevate da rešite. U privatnom životu, ipak, nije sve baš najbolje. Partner se oseća zapostavljeno i to s razlogom. Nađite vremena za ljubav, možda niste svesni ali to vas pokreće. povedite računa o ishrani, slabo se hranite.

Jarac

Danas ne bi trebalo da kupujete, sklapate poslove, pregovarate, a nije pravi trenutak ni za nova poznanstva. Najbolje je da se okružite dobro poznati ljudima, prijateljima i porodicom. Partner vam sprema iznenađenje. Muči vas glavobolja.
Vodolija

Vodolije očekuje dan pun uzbuđenja i izazova. Imate jak argument u svojim rukama, važno je da ga pravilno upotrebite, izbegavajte pritisak, budite staloženi i sve će se rešti na najbolji način. Razmišljate o zajedničkom životu sa partnerom. Odvažite se na taj korak.   
Ribe

Danas zvezde savetuju Ribama da izbegavaju putovanja, kao i veće finansijske transakcije. Vodi vas intuicija, a njen glas se najbolje čuje u miru i tišini. ne dozvolite da propustite priliku za sreću. Čuvejte se nazeba, dobro se obucite.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: