Horoskop za 29. oktobar

Zabava - Subota 29.10.2022 - 08:41

Pred vama je horoskop za subotu 29. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine savetuje Ovnovima da izbegavaju raspravu sa članovima porodice. Pokažite malo više strpljenja, potrebna im je vaša pomoć. Danas imate priliku da dodatno zaradite. Bol u leđima, potrebno je da budete aktivniji.
BIK
Inertni ste, prepuštate drugima do donesu odluke, a to ne liči na vas. U ljubavi ste nesigurni. Neprestano razmišljate šta ste mogli drugačije da uradite, da li bi ishod bio drugačiji? Pozivite prijatelje, oni će vas podsetiti zašto je odluka koju ste doneli bila na mestu. 
 
BLIZANCI
Blizanci su danas posebno raspoloženi za flert. Ako ste u vezi, čuvajte se partnerove ljubomore, neće mu se dopasti vaše ponašanje. Slobodne očekuje vikend pun uzbuđenja i strasti. Pazite se prehlade. 
 
RAK
Dan će biti pun izazova, probemi u porodici i kvarovi u kući će vam oduzeti energiju. Na kraju dana očekujte poziv od drage osobe koja će vam podići raspoloženje i podstaći vas na maštanje. Zdravlje dobro. 
 
LAV
Imate velike planove za vikend, moguć je i kraći put sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se odmorite i opustite. Uživajte u zajedničkim trenucima i napunite baterije. Povedite računa o ishrani, smanjite unos masne hrane. 
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine predlaže Devicama da odbace planove za vikend, poslove koje već duže vreme odlažu i prihvate poziv za izlazak. Moguće je poznanstvo sa osobom koja će imati veliki uticaj na vaš život.
 
VAGA 
Današnji dan je u znaku novca! Ako ste planirali da potpisujete neke ugovore, odložite sve za narednu nedelju. Igrajte igre na sreću, velika je verovatnoća da ćete se obradovati dobitku. Partner želi više vremena da provodi s vama. 
 
ŠKORPIJA
Dan će biti užurban, prepun obaveza, ali onih koje inače volite. Ako idete u šoping, pazite da ne preterujete i trošite više nego što to sebi možete da priuštite. Brine vas neki porodični problem, ali rešenje ne zavisi od vas. Moguća glavobolja. 
 
STRELAC
Ne drži vas mesto, iako je dan za odmor, vi već imate ideju kako da u ponedeljak pokrenete novi projekat. Zapostavili ste partnera, za sada vam ništa ne govori, ali mudro bi bilo da mudrije rasporedite vreme. Potrebno vam je više sna.
 
JARAC
 
Nova osoba ulazi u vaš život. Oprezni ste, plašite se da se ne opečete kao u prolosti, ali moguće je da tako sabotirate priliku za sreću. Danas vam stiže i manja svota novca, neko vraća dug i pare stižu u pravi čas. Potrošite ih na sebe, častite se!
 
VODOLIJA
Ovaj dan posvetite uživanju, odnacite sve brige i strepnje zbog posla i uživajte u krugu prijatelja i porodice. Kreativni ste, iskoristite ovu energiju da organizujete zabavno veče i okupite najbliže. Zdravlje je dobro.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2022. godine savetuje Ribama da se opuste i ostave brige po strani. Dan je prepun mogućnosti, potrebno je samo da se pokrenete. Jedna osoba očajnički želi da stupi u kontakt s vama. Mogli biste zaista dobro da se provedete, dajte joj šansu.  
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: