Horoskop za 29. oktobar

Zabava - Nedelja 29.10.2023 - 08:55

Pred vama je horoskop za nedelju 29. oktobar. Sa srećom.

Foto Thinksoc Foto Thinksoc
OVAN
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2023. godine kaže da ste danas spremni na sve kompromise! Rešavate sukob sa bliskom osobom na njenu inicijativu. Posao može da sačeka, danas stavljate fokus na privatni život. Jačate odnos sa partnerom, danas očekujte zanimljivo iznenađenje. Više spavajte.
 
BIK
Vaš dnevni horoskop vam donosi sjajne vesti! Novčanik postaje deblji, a vreme je da se počastite solidnom kupovinom. Uživate u plodovima rada i spremate nove ideje. Odličan dan za sve koji se bave privatnim biznisom! Kod slobodnih Bikova nema promena, kod zauzetih sledi romantično veče. Dobro se osećate.
 
BLIZANCI
Zvezde vam donose želju za promenom. Povoljan dan za preduzimanje početnih koraka. Vreme je da se "probudite", prijaće vam osećaj da ste angažovani. Povedite računa o komunikaciji sa prijateljima kako ne biste bili pogrešno shvaćeni. Ljubavna situacija na "klimavim nogama", čeka vas važna odluka. Moguća nesanica.
 
RAK
Dvoumite se kada je posao u pitanju. Dobijate važnu ponudu koja sa sobom nosi rizik - odricanja i dobitke. Poslušajte svoju intuiciju, ne zaboravite prioritete. U ljubavi sve ide kako treba, ali ste skloni zamerkama partneru. Potrudite se da pronađete razumevanje. Pojačajte unos vitamina.
 
LAV
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2023. godine kaže da danas budete podrška članovima porodice. Nekome će biti potrebna vaša pomoć, nije dobar trenutak za izbegavanje odgovornosti. Vodite računa o velikim novčanim transakcijama. Tenzija će vladati skoro ceo dan, ali raspoloženje se popravlja u večernjim satima - zahvaljujući partneru. Moguća glavobolja.
 
DEVICA
Prevište ste fokusirani na osobu suprotnog pola koja vam ne uzvraća onako kako ste zamislili. Horoskop vas savetuje da se posvetite isključivo sebi. Kad budete zadovoljni sobom, sve kockice će se složiti. Posla ima više nego ikad, danas je gust raspored. Zasucite rukave! Prijala bi vam relaksacija na kraju dana.
 
VAGA
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2023. godine vam donosi konflikt sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Sukob može da eskalira, čuvajte se ishitrenih reakcija. Reči izgovorene u afektu mogu da vas dovedu do konačnog kraja emotivnog odnosa. Ne čekajte da neko završi posao umesto vas, aktivirajte se. Zdravlje je dobro.
 
ŠKORPIJA
Novi početak, vaša pravila i pobeda! Rešeni ste da toksično okruženje ostavite iza sebe i promenite sve ono što vam već duže vreme stvara nezadovoljstvo. Današnji događaj daje vam dodatnu snagu da budete istrajni. Ishod ide u vašu korist, sledi veliki uspeh! Privlačni ste mnogima, ali osoba iz prošlosti "kuca na vrata" - ponovo. Više spavajte.
 
STRELAC
Promene koje su nastupile u karijeri u vama bude tenziju. Poteškoće donosi svaki novi početak, važno je da ne odustajete. Ne osvrćite se na priče "rekla, kazala" kako ne biste upali u bespotreban problem. Stiže vam pomoć mlađe kolege. Savet je da se više fokusirate na privatni život. Moguća prehlada.
 
JARAC
Okrenuli ste novi list u ljubavi, ali čini vam se da ste pogrešili. Danas ceo dan preispitujete svoje odluke, ali ne tražite odgovore od osoba koje vas ne poznaju dovoljno. Ukoliko razmišljate da pozovete osobu koja vam je nekada bila bliska, učinite to. Dobićete pozitivnu reakciju. Dobro se osećate.
 
VODOLIJA
Današnji dan je ispunjen nervozom. Imate osećaj da neko nije ispao fer, a boli vas osećaj da vas je neko izdao. Promenite svoj pristup i jasno recite šta zaslužujete i očekujete. Mnoge Vodolije danas mogu da očekuju novčani dobitak, a na ljubavnom planu romantiku! Čuvajte se prejedanja.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 29. oktobar 2023. godine kaže da je danas idealan dan za završavanje svega što je započeto, a nedovršeno. Ovo može da se odnosi i na ljubavnu situaciju i na poslovnu situaciju. Ukoliko vam bivši partner nedostaje, a i dalje nije sa vama, niste preduzeli ono što treba. Pozovite ga i jasno recite šta želite! Moguć pad imuniteta.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: