Horoskop za 29. septembar

Zabava - Sreda 29.09.2021 - 09:47

Pred vama je horoskop za sredu 29. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 29. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 29. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Lako završavate sve što treba da uradite. Veoma ste pozitivni i nije vam ništa teško. Potrudite se da motivišete saradnike da biste napredovali.
Bik

Prebrzo donosite zaključke o drugim ljudima. Imajte strpljenja. Pokušajte da se fokusirate na saradnju sa osobama koje vam prijaju i sa kojima ste već imali priliku da radite.

Blizanci

Ne odlažite obaveze. Dopustite drugima da vam pomognu. Pitajte bliske prijatelje za savet.
Rak

Danas je dobar dan da pokažete koliko vredite. Budite ambiciozni i pokušajte da budete efikasni. Ne gubite vreme na osobe koje vam ne prijaju, družite se više sa prijateljima koje dugo znate.
Lav

Saradnja sa drugima je bitna. Potrudite se da nađete novo rešenje problema sa saradnicima, pa ćete tako lakše da ostvarite ono ste isplanirali. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, danas imate idealne aspekte za to.
Devica

Obaveze koje imate vas opterećuju. Danas biste da odmarate, ali pošto to nije moguće, uradite makar ono što je prioritet. Postavite pravila koja ćete da poštujete.
Vaga

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Ugodite voljenoj osobi, ako ste u vezi, samo je bitno da vam dan ne bude monoton.
Škorpija

Preosetljivi ste. Ako vas neko pita za pomoć, ne morate da činite sve da mu pomognete. Porodica vam je podrška u svemu što radite.

Strelac

Budite odgovorni, a ne površni. Jedino tako ćete moći da ostvarite ideje koje imate i da dobijete povišicu. Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite obaveze na vreme.
Jarac

Potrudite se da se fokusirate na posao. Kolege mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite neku zanimljivu ponudu za posao jer možete jako lako da napredujete.
Vodolija

Energični ste i brzo dolazite do rezultata. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom zbog rokova. Ne zapostavljajte voljenu osobu i ljubavni život zbog obaveza.
Ribe

Ne budite previše otvoreni prema drugima, bolje je da budete diskretniji. Sve vam ide od ruke, naročito na poslu. Moguća je dobra saradnja sa mlađom osobom.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: