Horoskop za 29.jul

Zabava - Petak 29.07.2022 - 09:59

Pročitajte dnevni horoskop za 29. jul 2022. godine

Foto:HoroskopThinkstock Foto:HoroskopThinkstock

Ovan

Dnevni horoskop za 29. jul 2022. vam donosi važne vesti na polju posla. Slušajte pažljivo šta se od zaposlenih traži i preduhitrite sve svojim radom. Posmatrajte stvari na vedriji način. Nije sve tako crno kao što izgleda! U ljubavi vas čeka pravo letnje osveženje. Zauzeti nek porade na komunikaciji. Zdravlje vas odlično služi!

Bik

Idealan je dan da spustite loptu kada je u pitanju odnos sa partnerom, ali i porodicom. Kraj radne nedelje na poslu će vam doneti neke nove ideje. Razradite ih tokom vikenda. Izađite sa ljudima na koje ste zaboravili. Biće vam zahvalni, a vi ćete uživati! Unosite više tečnosti u organizam!

Blizanci

Triput merite pre nego što okrivite nekog. To će vas spasiti od mogućih razmirica sa partnerom. Skloni ste preteranom razmišljanju, što se nikako ne preporučuje. Uživajte u danu i provedite ga sa bliskim i dragim ljudima. Možete čak i sami da organizujete neko dešavanje, s obzirom da vam kreativnosti ne manjka.


Rak

Pripadnici ovog znaka će napokon živnuti. Imate sve što vam je potrebno, samo iskoristite to na najbolji mogući način. Ne osvrćite se na prošlost i progledaćete. Pripazite se ogovaranja na poslu i ne zamerajte se nadređenima. Izbegavajte alkohol, pogotovo tokom vrelih temperatura!


Lav

Dnevni horoskop za 29. jul 2022. godine donosi odlične karte. Tako će vam i danas doneti još jednog keca u rukavu. Stvoreni ste da budete vođa, zato iskoristite svoje talente. Ljubavna strana vam je malo poljuljana, ali znajte da je u komunikaciji ključ svega! Pripazite na kilažu.


Devica

Počeli ste nešto i sada je idealan trenutak da to završite! Zaboravite na kupovinu vremena, jer ćete tako pogoršati stvari. Moguće da će vam se javiti stari, dobri poznanik koji vam može pomoći. Naoružajte se pozitivnom energijom i provedite vikend u prirodi sa dragim ljudima!


Vaga

Druga polovina dana je savršena da se posvetite sebi. Ne opterećujte se tuđim problemima, već iskoristite svoju harizmu i zasijajte u društvu. Svima ćete ulepšati dan! Moguće je da će vam se javiti stara ljubav, ali neće imati loše namere. Imunitet vam je malo narušen, zato unosite dosta vitamina.

Škorpija

Dnevni horoskop za 29. jul 2022. godine za Škorpije će se najviše odraziti u polju porodice. Sad je savršeno vreme da rešite sve nesuglasice i okupite se za jedan sto! Slobodni pripadnici ovog znaka naleteće na jednu energičnu osobu. Dajte sebi oduška, odmorite se od posla u uživajte. Zaslužili ste!


Strelac

Poslednjih dana ste zbunjeni u polju ljubavi i ne znate koji put da izaberete. Za koji god da se odlučite, posavetujte se sa dragim ljudima i stavite sve na papir. Kreativnosti vam ne manjka i vreme je za buđenje. Provodite više vremena u prirodi i bavite se fizičkom aktivnošću.


Jarac

Posao je malo stagnirao, ali ne brinite, kao što svuda postoje usponi i padovi, tako je i kod vas. Budite strpljivi i dobićete ponudu koja se ne odbija! Posvetite više pažnje partneru i vratiće vam se duplo. Nežnosti i ljubavi nikad dosta! Slobodni Jarčevi nek ''ne padaju'' na prvu loptu. Nije sve tako kako izleda.


Vodolija

Čini se da vas muče stvari iz prošlosti i da niste sve raščistili sa ''bivšim'' ljubavima. Vreme je da poradite na sebi i da razmišljanja ostavite po strani. Naučite neke nove stvari, pronađite hobi ili jednostavno bavite se sportom. Bićete rasterećeniji! Ne izlažite se preterano suncu.

Ribe

Dnevni horoskop za 29. jul 2022. vam donosi vatrenu energiju. Iako je kraj radne nedelje, osetićete se rasterećenije i bićete puni ideja. Nemojte da ih shvatate olako, već ih iskoristite i nećete zažaliti. Budite spremni na neočekivani susret. Ne razmišljajte previše o ishodu, već budite svoji. Obratite pažnju na nervozu.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: