Horoskop za 3. februar

Zabava - Nedelja 03.02.2019 - 10:06

Pred vama je horoskop za nedelju 3. februar. Sa srećom.

Horoskop za 3. februar. Foto: Mondo Horoskop za 3. februar. Foto: Mondo

Ovan

Dajte sve od sebe na poslu i možete da očekujete napredak. Iznenadite prijatelje ili partnera nekim lepim gestom. Komunikativni ste i odlično raspoloženi danas.
Bik

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Slobodni, bićete skloni flertu. Danas je odličan dan za učenje, usavršavanje ili kraća putovanja.
Blizanci

Dosta brinete o novcu. Možete sebi da priuštite nešto što Vam se dopada, samo nemojte da trošite baš previše novca na neke stvari koje vam nisu potrebne. Neće biti teško da sarađujete danas sa drugima.

Rak

Moguće su manje promene na poslu. Ako postoji šansa za promenu posla, iskoristite je. Vodite više računa o sebi.
Lav

Jako je bitno da završite sve obaveze na vreme. Možete da potražite pomoć od drugih ljudi. Pogledajte neki dobar film ili radite nešto što će Vas opustiti, uživajte.
Devica

Imate dosta obaveza, ali ne zapostavljajte društveni život. Moguć je flert, kao i novo poznanstvo preko prijatelja. Ne ulazite u rasprave sa dragom osobom.
Vaga

Možete opet da sarađujete sa osobom sa kojom ste već radili. Danas kritiku na poslu ne primajte previše lično. Moguć je kraći put. Razmislite o nekom kursu.
Škorpija

Zdravlje treba da Vam bude danas na prvom mestu. Veoma ste napeti. Strastveni ste i skloni flertu, ali izbegavajte scene  ljubomore.
Strelac

Veoma Vam je bitan društveni život, pa nađite malo više vremena za druženje sa prijateljima. Pozitivni ste i dobro raspoloženi. Danas je dobar dan za promene na poslu.
Jarac

Moguća je avantura, ali pazite šta radite ako ste zauzeti. Nemojte da komplikujete odnos sa partnerom. Previše brinete o mišljenju drugih ljudi.
Vodolija

Spremni ste za nove obaveze. Budite temeljniji. Moguće je novo poznanstvo u preko posla.
Ribe

Imajte strpljenja za dragu osobu. Dobro se osećate, ali Vam je porodica na prvom mestu, a ne baš posao. Završite šta morate i nemojte da se preforsirate.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: