Horoskop za 3. januar

Zabava - Utorak 03.01.2023 - 09:22

Pred vama je horoskop za utorak 3. januar.. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 3. januar 2023. godine vam poručuje da se posvetite bližnjim ljudima. Praznici su zaslužni za više ljubavi, harmonije i sreće. Iskoristite ih. Slobodni Ovnovi biće okruženi udvaračima, dok će oni zauzeti da pronađu mir kraj partnera.
 
BIK
Zvezde su vam naklonjene u ljubavnom polju. Osetićete dodatne leptiriće u stomaku, dok će vam misli biti na sedmom nebu. Uživajte u danu, ali potrudite se da dobijete zauzvrat onoliko koliko dajete. Nije na odmet pomešati i malo razuma sa emocijama.
 
BLIZANCI
Posao će vam biti na kraj pameti. Uživaćete u svakom momentu sa partnerom, ali ne zaboravite i na ostale stvari koje vas pokreću. Trudite se da ispoštujete rok koji ste obećali. Moguće je putovanje. Obratite više pažnje na dokumentaciju!
 
RAK
Iako ste i dalje u prazničnom duhu, u toku dana osetićete i negativne emocije. Moguće je da ćete se setiti nekoga iz prošlosti, što će vas baciti u razmišljanje. Ono što je iza vas, tu treba i da ostane. Okružite se dragim ljudima i napravite idiličnu atmosferu. Prijaće vam!
 
LAV
Početak dana će vam proleteti u pomaganju drugima, bićete rasuti na više strana. Naoštrite se strpljenjem, a onda vam sledi uživanje. Dobićete poruku od jedne osobe koja vam je nekada značila. Ukoliko varnice i dalje nisu prestale, nemojte da ih sakrivate. Ne pretrujte u alkoholu!
 
DEVICA
Tokom čitavog dana bićete prilično veseli i blagonakloni prema svima, što bi neko mogao pogrešno da protumači i shvati kao udvaranje. Ne skidajte osmeh sa lica, ali jasno postavite granice. Zdravlje dobro!
 
VAGA
Dnevni horoskop za 3. januar 2023. godine vam donosi ringišpil emocija. Bićete i srećni i tužni i veseli i melanholični. Osetite ih sve i prigrlite ih jer su vaše! U partneru možete da pronađete prijatelja, vreme je za da mu otvorite drušu. Razumeće vas!
 
ŠKORPIJA
Početak dana obeležiće vam svakodnevne obaveze, a jedan poziv klijenta bi mogao da vas izbaci iz takta. Ne pridajte takve stvari srcu već profesionalno odreagujte. Uporno će vam se u mislima motati jedna osoba. Ako milsite da će vam biti lakše, pozovite je!
 
STRELAC
Za vas kao da ne postoji odmor. Non-stop ste prenatrpani obavezma, a vreme nikako nije na vašoj strani. Zastanite za sekund i razmilsite šta su vam prioriteti. Nešto ćete morati da žrtvujete. Mogući su problemi sa nesanicom!
 
JARAC
Prethodnih dana ste bili prilično stegnuti, a danas ćete shvatiti da za to nije bilo potrebe. Izađite iz okvira i upoznajte nove ljude ili započnite neki novi hobi. Jedan poziv na druženje bi mogao da promeni sve. Ne zapostavljajte probleme sa stomakom!
 
VODOLIJA
Na ivici ste da u Novoj godini otvorite dušu i pokažete emocije jednoj osobi koja vam duže vreme okupira misli. Smislite kako ćete joj to saopštiti, budite iskreni. Trenutno ste u povoljnoj finansijskoj situaciji, ali nemojte da se zanosite. Moguć je pad imuniteta, unosite više vitamina!
 
RIBE
Dnevni horoskop za 3. januar 2023. godine vam predviđa uzbudljiv dan, toliko da ćete poželeti da se duplirate. Lepo raspodelite vreme, a još bolje je da sve drage ljude okupite na jednom mestu. Zvezde vam poručuju da ono što možete da uradite danas, ne ostavljajte za sutra!
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: