Horoskop za 3. maj

Zabava - Nedelja 03.05.2020 - 10:23

Pred vama je horoskop za nedelju 3. maj. Sa srećom.

Horoskop za 3. maj. Foto: Mondo Horoskop za 3. maj. Foto: Mondo

Ovan

Imate dosta ideja koje biste mogli da sprovedete u delo, ali budite racionalniji. Napravite plan rada i držite se istog.

Posvetite popodne voljenoj osobi, a ako ste slobodni, bićete skloni flertu.

Bik

Odlične su Vam šanse da napredujete. Konačno će se isplatiti sav dosadašnji trud. Što se tiče ljubavi, spremni ste za velike promene.
Blizanci

Sve Vam ide od ruke na poslu i uživate u svemu što radite. Imate promene raspoloženja ali ćete do kraja dana biti bolje. Napravite plan rada za posao i ne zapostavljajte neke stvari koje Vam se ne dopadaju na poslu. To neka bude na prvom mestu.
Rak

Nije Vam jasno šta bi tačno trebalo da uradite na poslu da biste bili pohvaljeni. Uradite sve što ste započeli u poslednje vreme. Pazite na rokove. Pomalo ste rasejani.
Lav

Izbegavajte rasprave sa kolegama. Partner može da ima neke zamerke što se tiče budžeta, novca, pa bi bilo dobro da taj razgovor ne eskalira u svađu. Budite smireni. Preosetljivi ste danas.
Devica

Možda drugačije razmišljate o svojih prijatelja u vezi sa planovima koje imate, ali to nije tako loše. Potrudite se da se usredsredite na rad. Tako ćete lakše da pregurate dan.
Vaga

Prijatelji mogu da Vam budu od velike pomoći u vezi sa odlukama koje treba da donesete. Morate da razmislite kako da odvojite osećanja od razuma, da ne uključujete previše emocije u rad. Moguć je priliv novca.
Škorpija

Vreme je da shvatite ko Vam je pravi prijatelj, a ko nije. Pozovite bitne ljude da Vam pomognu u vezi sa nekom odlukom u vezi sa privatnim životom, makar da Vam daju neki savet. Danas ste veoma nervozni i ne podnosite kritiku.
Strelac

Želite da poboljšate produktivnost na poslu. Želite da ostvarite sve planove koje imate duže vreme. Ako učite neke nove stvari, lako će Vam sve to ići.
Jarac

Danas je idealan dan za ostvarivanje planova. Saradnici mogu da budu od pomoći. Neke stvari koje ste skoro naučili mogu da budu korisne. Budite vredni.
Vodolija

Romantični ste. Ako ste u vezi, uradite nešto lepo za partnera, ali razmislite da li se i on trudi oko Vas. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo preko posla.
Ribe

Dosta događaja se dešava u Vašoj porodici. Najbolje bi bilo da se ne opterećujete previše tuđim problemima. Posvetite se poslu.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: