Horoskop za 3. septembar

Zabava - Utorak 03.09.2019 - 09:13

Pred vama je horoskop za utorak 3. septembar. Sa srećom.

Horoskop za 3. septembar. Foto: Mondo Horoskop za 3. septembar. Foto: Mondo

Ovan

Dobro se osećate i imate višak energije. Mesec je u znaku Škorpije pa ste skloni flertu. Odradite samo svoj deo posla, nemojte da pomažete previše drugima.
Bik

Moguća je glavobolja. Pomalo ste napeti. Ako imate saradnike, onda se dogovorite sa njima oko promena.
Blizanci

Posvetite se poslu. Osećate se prilično nervozno jer ne znate kako da se bolje organizujete. Niste dobro raspoloženi.
Rak

Danas ste strastveni. Idite na neko mesto za zabavu, moguće je zanimljivo poznanstvo. Imate višak energije i sve Vam ide od ruke.

Lav

Previše ste osetljivi. Probudite strast u vezi. Zadovoljni ste kako stvari idu na poslu. Ako sarađujete sa muškarcima danas, obaveze će ići mnogo lakše.  
Devica

Danas je sve kako treba u vezi, prilično ste komunikativni i odličan je odnos sa partnerom. Moguć je kraći put s voljenom osobom.
Vaga

Na putu možete upoznati neku osobu koja je prilično strastvena. Ne srljajte u vezu. Nemojte da se premarate i da radite previše ako Vam nije posla.
Škorpija

Završite sve što ste započeli. Ne ostavljajte nikakve obaveze za sutra. Prilično ste nervozni, ali ne uključujte emocije u posao.
Strelac

Partner će Vam danas ugoditi u svemu. Bitno je da budete iskreni jedno prema drugom. Ako ste slobodni, možete dobiti dosta komplimenata od neke zanimljive osobe.
Jarac

Budite što vredniji. Držite se plana rada. Bitno je da izdvojite i neko vreme za prijatelje.
Vodolija

Moguć je priliv novca i danas je idealan dan za novu saradnju. Potrudite se da sve bude u zadatom roku. Pazite na detalje i ne donosite nagle odluke.
Ribe

Ne morate da udovoljavate partneru stalno. Slobodni, strastveni ste i skloni flertu. Treba da zadržite neke privatne stvari samo za sebe. Budite diskretniji što se tiče planova za budućnost.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: