Horoskop za 3. septembar

Zabava - Petak 03.09.2021 - 09:50

Pred vama je horoskop za petak 3. septembar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Stavite svoje potrebe na prvo mesto. Ne morate drugima uvek da pomažete. Ambiciozni ste i kolege će da cene vaš uložen trud.
Bik

Ako ste slobodni, mogli biste da razmislite da li treba da pustite u svoj život osobu koja se trudi oko vas. Ako ste u vezi, dajte sve od sebe da ne zapostavljate partnera zbog posla. Postoji mogućnost da se usavršavate.
Blizanci

Imate dosta obaveza, ali i želite da se vidite sa prijateljima. Budite odgovorni. Držite se plana rada, a lako ćete da se uklopite sa drugima.

Rak

Brine vas ishod postupaka. Neće biti baš lako da dođete do uspeha, ali ne treba da odustajete. Ne uključujte emocije u sve što radite. Rešenje je u praktičnosti.
Lav

Veoma ste napeti. Ipak, oraspoložićete se uz partnera. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo sa zanimljivom osobom.
Devica

Ne nervirajte se previše ako sve ne ide po planu. Držite se rasporeda i završite šta možete bez tuđe pomoći.
Vaga

Moguće su promene na poslu. Može da bude dobro za vas da radite sa novim saradnicima. Romantični ste i uživate sa u vezi sa partnerom. Slobodni, ne donosite brze odluke koje se tiču ljubavi.
Škorpija

Potrudite se da se fokusirate na ljubav, na flert, na nove osobe u svom okruženju. Iskoristite dobre prilike za kraća putovanja. Zauzeti, strastveni ste i uspevate da poboljšate odnos sa partnerom.

Strelac

Pokušajte da sa partnerom uradite nešto što duže vreme želite, možete da idete do prijatelja ili u prirodu. Slobodni, osoba koja je komunikativna može da bude baš osoba koja je adekvatna za vas. Ne nervirajte se oko posla, nego dajte sve od sebe da ne mislite previše o tome.
Jarac

Budite odgovorniji na radnom mestu. Ispoštujte rokove. Ne pozajmljujte novac drugim ljudima.
Vodolija

Može da vas oraspoloži druženje sa prijateljima. Ne opterećujte se previše kritikama koje možete da dobijete na radnom mestu. Potrudite se da budete precizniji u obavljanju obaveza.
Ribe

Preosetljivi ste. Ne želite da drugima pričate o svojim problemima. Potrudite se da se fokusirate na bliske ljude koji mogu da vam budu podrška u svemu što vam se dešava.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: