Horoskop za 3. septembar

Zabava - Nedelja 03.09.2023 - 09:06

Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. godine, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. godine savetuje Ovnove da vikend iskoriste da sa partnerom odu na piknik, negde u prirodu gde će napuniti baterije i osvežiti vezu. Slobodni bi umesto romantičnog partnera mogli da otputuju sa prijateljima. Ostavite brige i stres, potrebno vam je da odmorite i dušu i telo.
 
BIK
 
Prošlost vas "proganja", ostala su neka pitanja na koja uporno tražite odgovor. Odmaknite se od briga i analiza, provedite dan u društvu prijatelja koji će vas oraspoložiti u pomoći vam da mudrije sagledate svoju emotivnu poziciju. Zauzeti Bikovi uživaju u pažmnji partnera.
 
BLIZANCI
 
Kao da ste ljuti na ceo svet, stalno nešto prigovarate - partneru, prijateljima, porodici... Potrebno vam je da se malo osamite i razmislite šta je to što vas zapravo muči. Manuelni rad pomaže kod ovakvih emotivnih trzavica, pa ukoliko kuća treba da se sredi - samo napred. Razbistriće vam se um i osećaćete se mnogo bolje.
 
RAK
 
Porodične obaveze će vam danas napraviti malo više posla nego što ste očekivali, ali nemojte da se obeshrabrite. Dobra vest jeste da ćete nakon svega biti daleko zadovoljniji i raspoloženiji. Partner ima neke zamereke na vaše ponašanje, saslušajte ga. Zdravlje je dobro.
 
LAV
 
Ovaj vikend ste odlučili da posvetite samo sebi. Stavili ste ljubavne brige po strani i ugađate sebi na sve moguće načine. Bravo! Potrebno vam je da posložite misli i napravite plan daljih akcija, a to nije moguće ako ste konstantno zbunjeni. Više odmarajte i spavajte.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. kaže Devicama da preispitaju svoja osećanja prema jednoj osobi sa kojom već duže vreme igraju "vruće-hladno" igricu. Da li vam se sviđa igra ili baš ta osoba? Kada otkrijete odgovor, moći ćete zaista da krenete dalje. Ovako ste pod stresom i neprestano u neizvesnosti.
 
VAGA
 
Vi zaista ne možete da donesete praktično nijednu odluku bez drame? Stalno ste na klackalici, vagate "za" i "protiv", a vreme odmiče. Pazite se, mogla bi druga osoba da odluči umesto vas. Na kraju ćete ostati "kratkih rukava" i bez osobe koju volite... Bolovi u stomaku, moguće izazvani nervozom. 
 
ŠKORPIJA
 
Hitno vam je potreban odmor, iscrpljeni ste preko svake mere, a to utiče na vašu porodicu. Dozvolite partneru da vam priredi neko lepo iznenađenje, odvede vas na put, uplati vam masažu. I njemu će prijati kada se vi opušteni. Slobodne Škorpije ulaze nepromišljeno u avanturu koja bi mogla dramatično da se završi.
 
STRELAC
 
Idealan je trenutak da se posvetite partneru i njegovim potrebama. Zapustili ste ga zbog poslovnih obaveza, iskoristite vikend da mu pokažete koliko ga cenite i volite. Porodična situacija zahteva manju intervenciju, rešavanje nekog manjeg problema. Unosite više vode.
 
JARAC
 
Uživajte u lepom danu, odmarajte, posvetite se sebi, čitajte knjigu, radite sve ono za šta nemate vremena preko nedelje. Moguć je priliv novca preko neočekivanog izvora, neki davno zaboravljeni rođak će vam se obratiti. U ljubavi mirno more. Osećate se snažno, energično.
 
VODOLIJA
 
Muči vas griža savesti zbog nečega što se desilo pre nekoliko meseci. Niste pružili podršku prijatelju ili partneru kad mu je to bilo najpotrebnije. Ne dozvolite da vas loš osećaj opterećuje, razgovarajte i "isterajte stvari na čistac". Slobodne Vodolije dobijaju vesti o bivšoj ljubavi. Mogli biste da vežbate, prijaće vam.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 3. septembar 2023. savetuje Ribama da se opuste! Imate velika očekivanja od sebe i drugih, a kako se vaše želje i planovi ne ostvaruju, ne možete da se oslobodite "gorkog ukusa u ustima". Uživajte u onome što imate i nemojte da čeznete za nečim što vam je trenutno van domašaja. Zdravlje vam je dobro.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: