Horoskop za 30. april

Zabava - Subota 30.04.2022 - 10:12

Ovna čeka rasprava, Lavovi daju neplaniran novac, Škorpije prihvataju neobičan poziv, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Danas ste baš pričljivi! Željni ste da podelite svoje stavove i ideje sa drugima. Pazite samo da drugima ne namećete svoje mišljenje, moguće su rasprave i čarke. Poziv od osobe suprotnog pola će vas neočekivano obradovati. To vam je danas baš bilo potrebno.

Bik

Danas se osećate posebno jako i sabrano, što će vam pomoći da sagledate stari problem u novom svetlu i pronađete rešenje. Ovo se odnosi i na posao i na ljubav. Okrećete novi list i zbog toga ste zadovoljni.

Blizanci

Danas se okružite kreativnim ljudima, potreban vam je podsticaj da rešite "zagonetku" koja je posredno u vezi sa poslom. Vaša energija je zarazna, nezaustavljivi ste. Prijatno veče u zagrljaju partnera je sve što vam je potrebno na kraju dana.

Rak

Ovo je dobar dan za razgovor sa starijim članovima porodice. Razmena mišljenja će pomoći da rešite neki finansijski problem. Čeznete za osobom koja nije tu. Možda ste napravili grešku? Bolovi u leđima su mogući.

Lav

Ovo je odličan dan za učenje i sticanje novih znanja koji će vam koristiti u budućnosti. U kući su mogući sitniji kvarovi koji će vam "izbiti" novac iz džepa. Prijatelju je potrebna vaša pomoć. Potrebno vam je više sna.

Devica

Danas je dobar dan da rešite neke finansijske probleme i stvari u vezi sa zajedničkom imovinom, porezima, dugovima... Neko pokušava da vam se udvara, ali vi to ne primećujete. Pazite da ne propustite dobru priliku...

Vaga

Imate sposobnost da stvari sagledate onakvim kakve realno jesu, zbog čega ćete danas osobi koja vam je bliska pomoći da reši neki problem. Danas svi od vas traže savet, pa i partner. Osećate se zadovoljno. Ne bi bilo loše da krenete na dijetu...

Škorpija

Provedite dan napolju, potrebno vam je da više budete na otvorenom i opustite se. Zaboravite na brige, nigde ne "gori", možete i vi malo da uživate... Prihvatite poziv za izlazak, veče će biti interesantno.

Strelac

Danas se posvetite sređivanju kuće, prijaće vam ta vrsta rada. Razmišljate o putovanju, neka za sada ostane samo na maštanju. Finansije nisu najbolje. Biće povoljnijih prilika. Dopada vam se osoba iz bliskog okruženja, napravite prvi korak.

Jarac

Dan uz reku ili izlet bi vam baš prijao. Ne oklevajte i ne odlažite, pozovite blisku osobu i otisnite se u avanturu! Slobodne očekuje strastveni susret. Ali, povedite računa da se ne zaletite i pomislite da se može izroditi u nešto dublje. Razočaraćete se.  

Vodolija

Subotom volite da se bavite kućnim poslovima, ali iskrsnuće porodični probem koji će vam pokvariti planove. Potreban vam je savet u vezi ljubavi, najbolje je da popričate direktno sa partnerom. Lako ćete rešiti nesporazum.

Ribe

Odličan je dan da se oprobate u igrama na sreću. Zvezde su vam naklonjene i velika je verovatnoća da ćete dobiti manju svotu novca koja će vam taman pomoći da "pregurate" do plate. Neko je zaljubljen u vas i neće odustati od ideje da vas osvoji.

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: