Horoskop za 30. avgust

Zabava - Ponedeljak 30.08.2021 - 11:02

Pred vama je horoskop za ponedeljak 30. avgust. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Budite strpljivi sa osobom koja vam se dopada. Zauzeti, imajte razumevanja ako je partner napet ili nervozan. Započnite na vreme da radite sve što treba za danas.
Bik

Ne obazirite se na to šta ljudi pričaju. Ignorišite sve koji vas usporavaju. Ako ste slobodni, budite otvoreni prema osobi koja vam se dopada.

Blizanci

Pravite kompromise sa kolegama. Danas je odličan dan za saradnju. Moguć pad imuniteta. Brinite malo više o sebi.
Rak

Opustite se uz partnera. Odlično se osećate u vezi. Moguće je neko novo poznanstvo.
Lav

Nemojte na poslu da radite neke stvari za druge, uradite samo svoj deo posla. Imaćete manje stresa tokom dana. Premoreni ste, nađite vremena za relaksaciju.
Devica

Budite strpljivi sa partnerom. Ne forsirajte nikog da se prilagođava vama. Bitan je kompromis.

Vaga

Danas ste veoma komunikativni i možete upoznati neku sličnu osobu. Saradnici vam nisu naklonjeni danas, ali ne možete baš to da promenite. Možete da se prilagodite, pa vam je to pametnije.
Škorpija

Skloni ste uživanju. Nemojte da uskratite partneru pažnju i ljubav ako imate probleme sa novcem ili poslom. Veoma ste društveni.
Strelac

Dosta stvari može da se izjalovi, ali ne treba da odustajete. Neke stvari koje odavno treba da završite u vezi sa poslom, konačno ćete da okončate.
Jarac

Ne plašite se da kažete šta vam se ne dopada kod partnera. Rasprava je moguća danas. Ako niste raspoloženi za zabavu, bolje je možda da ostanete kod kuće. To može da vam prija.
Vodolija

Bitno je da budete agilni ovog ponedeljka da vam neko sa posla ne bi zamerio što imate propuste. Ne preterujte sa obavezama. Mogući su problemi sa glavoboljom.
Ribe

Budite podrška partneru u vezi sa nekim idejama koje ima. To je veoma bitna stavka u vezi da biste učvrstili odnos. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće novo poznanstvo sa pričljivom osobom koja vam baš nije slična, ali je zanimljiva.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: