Horoskop za 30. januar

Zabava - Ponedeljak 30.01.2023 - 09:34

Pred vama je horoskop za 30. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 30. januar vam savetuje da ne namećete svoje mišljenje drugima, pogotovo na poslu. Obratite pažnju na zajedničke ciljeve i ideje sa politikom firme kako ne biste skrenuli sa kursa. Moglo bi skupo da vas košta. Moguće su glavobolje!

BIK

Inat nikome nije dobro doneo. Umesto toga, zvezde vam savetuju da spustite loptu i pronađete kompromis sa ljudima. Nekome ćete se zameriti u porodici. Obratite pažnju na tom kojim se obraćate partneru, mogli biste da povredite njegove emocije.
BLIZANCI

Ne odgovara vam svakodnevica u koju ste u poslednje vreme upali. Vreme je za promene! Izvadite iz fioke dugo čuvane ideje, povežite se sa ljudima i bacite se u realizaciju. Partner će vas podržati u tome! Imate višak energije, krenite na neki sport!
RAK

Početak dana vam donosi mali nivo stresa, ne brinite, ukoliko ga kanališete kroz produktivnost, nećete ga ni osetite. Slobodni Rakovi neka očekuju poziv na "dejt". Oni zauzeti provešće lepo popodne sa partnerom. Obratite pažnju na prejedanje!
LAV

Vaš ego doći će tokom dana do izražaja. Nećete nikome dozboliti da se meša u vaš posao. Neki put je dobro da spustite loptu i saslušate i drugačije mišljenje. Očekujte pozive sa više strana. Nekome ste zapali za oko.
DEVICA

Tokom čitavog dana nešto vam neće dati mira. Moguće je da se to odnosi na skorašnji nepsorazum koji ste imali sa bližnjima. Umesto da se jedete u sebi, rešite to u četiri oka. Očekujte uskoro nagradu sa postignuti uspeh. To može biti neko putovanje, pa čak i novac.
VAGA

Dnevni horoskop za 30. januar 2023. godine vam poručuje da ne preuzimate previše obaveza na sebe. Iako imate snažnu volju, znajte da ste i vi od krvi i mesa. Kada tad će vas sve stići. Budite obazrivi oko novca. Ne ulažite ga u neproverene ljude.
ŠKORPIJA

U poslednje vreme vas je obuzela nervoza. Nezadovoljni ste kojim tokom se odvijaju planovi. To bi mogao da bude znak, da ste u nečemu pogrešili. Vratite se par koraka unazad i znaćete gde je greška. U ljubai vam ne cvetaju ruže. Budite strpljivi!
JARAC

Taman kad ste pomislili da su vam sve lađe potonule, stari prijatelj će vam pokucati na vrata. Očekujte ponudu koja se ne odbija. Još uvek nije vreme za zaduživanja, iskoristite pogodnosti koje imate najbolje što možete.
STRELAC

Ceo dan će vam biti u obavezama. Nećete znati gde udarate glavom. Nemojte da se libite da potražite pomoć. Očekujte provokacije od strane jedne osobe. Ne nasedajte na njih. Ostanite hladne glave kako vam ne bi propao dan.
VODOLIJA

Imate osećaj kao da cupkate u mestu. Nedostaje vam disciplina. Vreme je da napravite plan i poradite na idejama. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, ali to ne znači da ona ne postoji. Sad je vreme da se posvetite sebi, neka fizička aktivnost bi vam dobrodošla.
RIBE

Dnevni horoskop za 30. januar 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju na obećanja koje dajete. Pokažite delima da ste osoba od reči. Vrlo je moguće da će vam se javiti jedna osoba iz prošlosti. Reagujte staloženo.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: