Horoskop za 30. januar

Zabava - Utorak 30.01.2024 - 10:27

Pred vama je horoskop za utorak 30. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 30. januar 2024. kaže Ovnovima da će loša situacija na poslu trajati neko vreme i da ne gube strpljenje.U ljubavi ih očekuje divan dan! Ako ste slobodni, u vaš život će ušetati jedna zanimljiva osoba. Ovo poznanstvo bi moglo da preraste u nešto posebno.
Tekst se nastavlja posle oglasa

BIK

Danas je dobar dan, zvezde su vam naklonjene, kaže dnevni horoskop. Na poslu vas očekuje razvoj, moguća je jača pozicija ili ćete steći veštine koje će pomoći da dobijete unapređenje. Moguća je svađa sa partnerom ili simpatijom. "Progutajte ponos" i budite onaj koji je prvi pružio ruku pomirenja. Ako odložite, može biti prekasno.

BLIZANCI

Dnevni horoskop kaže da je moguće da će Blizanci "ustati na levu nogu", ali drugi deo dana će biti znatno bolji. Na poslu ne dozvolite da vas iskoriste i da se "kite vašim perjem".  U  vazduhu je svađa! Možete da je izbegnete jedino ako se ugrizete za jezik. Čuvajte se prehlade. Bolje sprečiti nego lečiti.
RAK

Danas je dobar dan za Rakove. Moguće je da ćete doživeti neki napredak na poslu, kaže dnevni horoskop. U ljubavi situacija bez većih promena, pokušajte da nažete više vremena za partnera. Slobodne muči nostalgija. Osećate se odlično, ali budite oprezni. Nemojte da preopteretite telo.
LAV

Dnevni horoskop kaže Lavovima da je dobar dan da iskombinuju privatno i poslovno. Ukoliko sarađujete sa prijateljima, postići ćete veliki uspeh. Razmenjujte mišljenja i iskustva, koristiće i vam i njima. Zauzeti bi mogli da obrate pažnju na partnera, nešto im taji...
DEVICA

Dnevni horoskop za 30. januar 2024. savetuje Devicama da poslušaju savet jednog Bika i insistiraju na potpisvanju nekih papira od važnosti, nečega što će njima koristiti, a stalno odlažu. Osobi koju praktično ne primećujete ste zapali za oko. Rizikujte!
VAGA

Današnji dan bi mogao da vam donese nesporazume na polju posla i finansija. Ako ste očekivali povišicu, nećete biti zadovoljni ponuđenim dodatkom, kaže dnevni horoskop. Slobodne Vage uživaju u udvaranju jednog Lava. Zauzeti nikako da se ohrabre da stave tačku na loš odnos.

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop predlaže Škorpijama da naprave neku vrstu ortakluka sa starijim kolegom, dve glave bolje razmišljaju od jedne, pomoći će vam da sprovedete ideje u delo. Ukoliko ste odnedavno u vezi, nemojte da gubite strpljenje. Partner ima svoj ritam i nemojte da ga požurujete.    
STRELAC

Danas je odličan dan da razrešite neke porodične probleme. Ukoliko vas muči situacija sa partnerom, "guranje pod tepih" danas ne dolazi u obzir. Bolje vi da kažete šta vam je na srcu nego da se iznenadite partnerovom reakcijom koja neće biti nimalo suptilna. Povedite računa o ishrani, savetuje dnevni horoskop.   
JARAC

Dnevni horoskop predlaže Jarčevima da danas pokažu proaktivnost i potrude se da završe zadatke koji su im davno povereni, a dugo ih odlažu. U ljubavi je situacija napeta - slobodni u nedoumici, da li ući u vezu sa jednim Ovnom? Zauzeti bi nešto da menjaju, pazite da ne napravite veliku grešku.
VODOLIJA

Potrudite se da date maksimum na poslu, trenutno niste u zavidnoj finansijskoj situaciji, ne smete sebi da dozvolite da budete previše ležerni. Slobodne Vodolije bez mnogo razmišljanja ulaze u vezu sa jednim Blizancem. Biće strastveno, ali kratko. Zauzeti uživaju u pažnji i mirnoj luci, kaže dnevni horoskop.
RIBE

Dnevni horoskop za 30. januar 2024. savetuje Ribe da uživaju u dobroj energiji koja se oseća na poslu. Ono što vas "žulja" nema veze sa kolegama, ne iskaljujte se na njima. Ukoliko ste u potrazi za partnerom, obratite pažnju na jednog Ovna. Mogli biste da budete sjajni zajedno, samo ako mu date šansu.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: