Horoskop za 30. jul

Zabava - Utorak 30.07.2019 - 11:34

Pred vama je horoskop za utorak 30. jul. Sa srećom.

Horoskop za 30. jul. Foto: Mondo Horoskop za 30. jul. Foto: Mondo

Ovan

Danas ćete imati dosta sreće u ljubavi. Ako ste u vezi, sve je idealno i romantični ste. Slobodni, skloni ste flertu. Očekujte uspeh na poslu.
Bik

Sve Vam ide od ruke. Ne dozvolite da Vas drugi iskorišćavaju jer imate dobru volju da pomažete svima. Moguć je kraći put. Zadržite neke bitne informacije za sebe, ne morate drugima da pričate detaljno o svojim planovima.
Blizanci

Ne trošite previše novca. Pomalo ste iscrpljeni, ali već ćete se osećati bolje popodne. Moguć je neočekivan priliv novca.

Rak

Budite malo brži na poslu. Odlično se osećate. Bitno je da se držite plana rada i da odredite šta Vam je primarno. Završite započete obaveze, ne nagomilavajte zadatke bez ikakvog reda.
Lav

Budite otvoreni prema voljenoj osobi i recite šta Vam ne odgovara. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Drugi ljudi mogu biti od pomoći na poslu, naročito ženske osobe sa kojima radite.
Devica

Odličan je dan za putovanje. Ako imate priliku bar za kraći put, iskoristite je. Moguće su neke dobre vesti u vezi sa napretkom  na poslu.
Vaga

Imate neke manje novčane probleme. Izbegavajte šoping i trošenje novca na stvari koje nisu sada toliko bitne. Bilo bi dobro da pametno isplanirate dan i da se držite tog plana rada.
Škorpija

Danas ste napeti.  Bliske osobe mogu da budu od pomoći, koji god problem da imate. Opterećujete se novčanim problemima. Bitno je da platite sve račune na vreme, da budete odgovorni.
Strelac

Veoma ste vredni. Potrudite se da se fokusirate na posao. Budite posvećeni, ali ne površni. Obratite pažnju na svoje zdravlje i jačajte imunitet.
Jarac

Veoma ste romantični. Skloni ste flertu. Moguća su zabavna i zanimljiva dešavanja. Vidite se sa prijateljima ako imate vremena.
Vodolija

Posvetite se porodici. Bavite se nekom aktivnošću, prijaće Vam čak i šetnja. Ne nervirajte se oko sitnica.
Ribe

Sjajno ste raspoloženi i komunikativni. Imate višak energije. Vredni ste i nije Vam problem obim posla jer ste dobro organizovani.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: