Horoskop za 30. jul

Zabava - Nedelja 30.07.2023 - 10:27

Rakove očekuje priliv novca, Ribe nešto muči, Vodolije očekuje jedan poziv, a vas?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 30. jul 2023. godine vas upozorava da ne žurite sa odlukama, pogotovo onim životnim. Dobro razmislite šta želite i šta vas ispunjuje srećnim. Imate podršku bliskih ljudi. Ako planirate da podignete kredit, sačekajte još malo.
 
BIK
 
Potreban vam je odmor. Razmislite da odete negde na par dana i napunite baterije. Slobodni Bikovi imaju šansu za romansu, dok oni zauzeti bi trebalo da razmisle šta žele, a šta im smeta u odnosu.
 
BLIZANCI
 
Obavveze su vas sustigle i manjka vam vremena. To vam se takođe odražava i na ljubav. Udahnute duboku i dajte sebi malo vremena. Prijala bi vam fizička aktivnost kako biste izbacili višak nezadovoljstva. Unosite više vitamina!
 
RAK
 
Danas će vam jedna osoba iz prošlosti pasti na pamet. Ukoliko niste sredili račune i porazgovarali sa njom, sada je vreme. Finansije vas muče, ali ne brinite. Uskoro vas očekuje priliv novca.
 
LAV
 
Užurban način života danas dolazi na naplatu. Stići će vas umor, te nije loša ideja da pobegnete od gužve u prirodu. Zauzeti Lavovi nek se pripaze! Jedna pogešna reč danas bi mogla da vas košta kod partnera. Oni slobodni uživaju u flertu!
 
DEVICA
 
Pomalo se danas osećate izgubljeno. Preforsirali ste se i sada vam je potreban odmor. Čuvajte se sitnih prevara, proveravajte stvari za sobom. Unosite više tečnosti i pripazite na višak kilograma.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 30. jul 2023. godine vas savetuje da ne otkrivate previše detalja iz svog života prolaznim ljudima. Ne misle vam svi dobro kao što prikazuju. Danas je odličan dan za malo razonode i druženja sa bliskim ljudima. Prijaće vam!
 
ŠKORPIJA
 
Konačno su vam se neke stvari razbristrile. Shvatićete ko vam želi dobro, a ko je tu samo iz koristi. Izbegavajte ogovaranja i držite se svojih reči. U ljubavi sve ide svojim tokom, nemojte da prenagljujete.
 
STRELAC
 
Bićete dominantni gde god da se pojavite. To bi moglo da zasmeta ljudima u vašem okruženju koji vas smatraju konkurencijom. Zauzeti Strelčevi biće na meti udvarača. Držite odstojanje...
 
JARAC
 
Danas vam stižu ponude za saradnju. Imaćete mogućnost da proširite svoj biznis. Dobro razmislite o uslovima i jasno postavite svoje granice. Imate svu podršku i poverenje partnera. Nemojte da ga prokockate!
 
VODOLIJA
 
Ovih dana niste "sve svoji". Odlaganje obaveza nije rešenje. Udahnite duboko, okružite se pozitivnim ljudima i završite šta imate kako biste uživali u ostatku vikenda. Očekujte poziv jedne osobe iz prošlosti. Dobro razmislite šta zapravo želite.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 30. jul 2023. godine vam donosi pomalo napetosti. Nešto vas muči što jedino vi sami možete da rešite. Ne gurajte stvari pod tepih već se suočite sa problemima. Uvek možete da potražite pomoć ljudi od poverenja. Ljubav vam je trenutno poslednja stavka, ali i to se ubrzo menja.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: