Horoskop za 30. novembar

Zabava - Petak 30.11.2018 - 09:44

Pred vama je horoskop za petak 30. novembar. Sa srećom.

Horoskop za 30. novembar. Foto: Mondo Horoskop za 30. novembar. Foto: Mondo

Ovan

Ne prenosite nervozu na partnera. Zadržite svoje probleme za sebe. Ne zapostavljajte previše privatni život zbog posla. Prilično ste komunikativni.
Bik

Mogući su neki problemi na poslu. Nemojte da se preforsirate. Nervozni ste zbog porodičnih problema. Mogući su problemi sa varenjem.
Blizanci

Dobro se osećate danas. Posvetite više pažnje i vremena partneru. Slobodni, vreme je za zabavu i izlaske. Nemojte previše da budete okrenuti zabavi, već se fokusirajte na obaveze koje imate.

Rak

Ako ste zauzeti, popričajte sa partnerom o problemima koje imate, ne stavljajte ništa "pod tepih". Ne pravite sebi preveliki pritisak zbog novca i posla. Moguća je glavobolja.
Lav

Danas je idealan dan za bitne dogovore. Iskoristite dobre aspekte za prijateljstva. Rasejani ste danas.
Devica

Emotivno ste stabilni i uživate u vezi. Priliv novca je očekivan i bićete prilično zadovoljni uspehom na poslu. Ono što je bitno je da danas ne treba da budete površni.
Vaga

Danas je dan za putovanje. Iskoristite ovu nedelju za viđanje sa dragim osobama. Posao Vas opterećuje pa postoji mogućnost da ne možete da se opustite zbog obaveza.
Škorpija

Danas bi trebalo da napravite plan rada za naredni period. Spavajte više. Nemojte da se premarate.
Strelac

Ne zapostavljajte partnera. Budite otvoreni i iskreni. Izdvojite više vremena za zabavu i izlaske. Posao Vas previše iscrpljuje. Danas bi bilo dobro da napravite plan za ceo dan.
Jarac

Danas idite na neko mesto gde možete da se relaksirate i opustite. Ne morate baš svaki dan da radite. Energični ste i sjajno se osećate.
Vodolija

Napeti ste zbog novca. Danas je dan za štednju. Mogući su povećani troškovi.
Ribe

Pazite na sitnice, jer ako budete pravili greške, bićete u problemu. Potrudite se da se ne zamerate kolegama. Budite diskretni.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: