Horoskop za 31. januar

Zabava - Četvrtak 31.01.2019 - 01:14

Pred vama je horoskop za četvrtak 31. januar. Sa srećom.

Horoskop za 31. januar. Foto: Mondo Horoskop za 31. januar. Foto: Mondo

Ovan

Moguć je iznenadni susret sa osobom koja Vam se odavno dopada. Razmislite da li postoji mogućnost da bude nešto više od toga. Prepreke na poslu lako prevazilazite, ali imajte strpljenja ako nešto ne ide kako ste zamislili.

Bik

Pomalo ste napeti zbog novčane situacije. Nemojte se nervirati nego prištedite malo. Platite račune na vreme. Veoma ste strastveni danas. Skloni ste flertu.

Blizanci

Imate utisak svi nešto traže od Vas. Pokušajte da izađete u susret osobama koje su vam bliske. Danas je dan za kompromise, a to je i jedini način da se smanji tenzija.

Rak

Veoma ste umorni od intenzivnog rada. Preopterećeni ste poslom. Nađite više vremena za sebe, brinite malo više o svom zdravlju i jačajte imunitet.

Lav

Možda vam neće sve ići kako treba na poslu jer nemate fokus. Ipak odredite prioritete, završite šta možete. Ne dozvolite da neko pomisli da ste neozbiljni.

Devica

Jako Vas brine porodična situacija, ali to nikako ne treba da utiče na Vaše obaveza na poslu. Potrebna vam je relaksacija. Bilo bi dobro da nađete više vremena za sebe.

Vaga

Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi. Odlično se osećate danas i moguć je neki kraći put. Razmislite o usavršavanju.

Škorpija

Organizujte se bolje. Ne trošite novac na stvari koje nam nisu potrebne, iako će priliv novca biti povećan. Konačno svi primećuju Vaše zalaganje na poslu i bićete nagrađeni shodno tome.

Strelac

Brzopleti ste. Nemojte donositi odluke naglo jer možda neće biti dobre. Posavetujte se sa bliskim ljudima oko problema koje imate, mogu Vam dati dobar savet.

Jarac

Ne osećate se baš najbolje danas. Imate dosta obaveza koja Vas opterećuju. Bilo bi dobro da završite šta možete, a ako ne možete nešto sami treba da potražite pomoć.

Vodolija

Ne žurite sa donošenjem bitnih odluka. Prijatelji mogu biti od pomoći. Imate dosta ideja ali ne znate kako da ih realizujete. Budite racionalniji.

Ribe

Imate dosta posla, ali Vam to pričinjava zadovoljstvo. Želite da se pokažete u pravom svetlu i težite napretku. Odnosi sa kolegama su idealni. Nemojte raditi previše stvari u isto vreme da ne biste napravili greške.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: