Horoskop za 31. maj

Zabava - Petak 31.05.2019 - 09:19

Pred vama je horoskop za petak 31. maj. Sa srećom.

Horoskop za 31. maj. Foto: Mondo Horoskop za 31. maj. Foto: Mondo

Ovan

Vidite se sa  prijateljima koje dugo niste videli. Nostalgični ste. Moguć je kraći poslovni put.
Bik

Ako neke obaveze dugo odlažete, danas više nije dan za to. Prionite na posao. Prestanite da se nervirate oko drugih ljudi i postupaka na koje ne možete da utičete.
Blizanci

Ovo je dan koji treba da provedete sa članovima porodice. Provedite više vremena kod kuće. Potrebna Vam je relaksacija, jer ste pod stresom ovih dana.

Rak

Očekujte da dođe do nekog zastoja sa novcem. To ne treba da Vas izbaci iz takta, nego nastavite da radite sve kao i do sada. Moraćete da pričekate na rezultate rada malo duže, ali budite detaljni.
Lav

Staloženi ste. Ne dozvoljavate nikom da Vam se obrati jer niste dobro raspoloženi. Lakše Vam je danas da se udaljite od drugih. Previše informacija Vas opterećuje.
Devica

Odmarajte se. Ne morate danas da radite neke nove stvari, već završavajte započete obaveze. Ukoliko Vam ne odgovara saradnja sa nekim, bilo bi dobro da se klonite te osobe.
Vaga

Ne očekujte pomoć prijatelja. Nisu Vam baš zvezde naklonjene za neke nove stvari, ali za završavanje obaveza jesu. Pozavršavajte šta imate danas i počnite novu radnu nedelju rasterećeniji.
Škorpija

Posvetite se poslu. Budite vredni, jer ćete biti nagrađeni. Odnos sa partnerom je odličan. Ako ste slobodni, bićete skloni flertu.
Strelac

Ukoliko ste neraspoloženi zbog stanja na poslu, ne brinite se. Sve će se srediti ako se bolje organizujete. Budite detaljniji i brži nego inače.
Jarac

Nervozni ste. Danas je dobar dan za bavljenje sportom. Zabavite se i provedite vreme sa prijateljima. To je preporuka za danas.
Vodolija

Odnosi sa partnerom su zategnuti. Moguće su manje rasprave. Isto važi i za odnos sa kolegama. Ne zamerajte drugima ako Vam neko ukaže na Vaše greške.
Ribe

Budite odgovorni i tačni, ne zapostavljajte posao. Ubrzajte se u obavljanju obaveza. Danas je odličan dan za kraće putovanje.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: