Horoskop za 31. maj

Zabava - Ponedeljak 31.05.2021 - 09:40

Pred vama je horoskop za ponedeljak 31. maj. Sa srećom.

Horoskop za 31. maj. Foto: Mondo Horoskop za 31. maj. Foto: Mondo

Ovan

Pomalo ste iscrpljeni zbog posla. Bilo bi dobro da provedete više vremena sa prijateljima ili porodicom. Pitajte neku blisku osobu za savet kako da poboljšate svoj učinak.
Bik

Želite da sve držite pod kontrolom. Nervira vas što nije baš to tako lako izvodljivo i što vas drugi usporavaju. Ne obraćajte previše pažnje na okruženje nego se držite svog plana.
Blizanci

Greške koje ste pravili ranije mogu da vas opterete i da osetite krivicu, što niste dali sve od sebe u odnosu sa partnerom. Neke negativne emocije nisu baš konstruktivne u vezi. Pokušajte da budete pozitivniji. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na nekom kraćem putu.

Rak

Sadašnja situacija na poslu nije baš idealna, ali treba da se izborite da sve bude približno onome što vi želite. Budite otvoreni za saradnju i sa osobama koje vam nisu slične. Nije idealan dan za kupovinu.
Lav

Teško će da vam bude da odbijete zahteve partnera danas. Udovoljite mu i oboje ćete da osećate prijatnije. Slobodni, provedite više vremena sa prijateljima jer će neki od njih imati utisak da su zapostavljeni.
Devica

Oslonite se malo više na druge. Ne morate sve sami da uradite jer kolege mogu da pomognu. Neka ženska osoba može da vam pruži priliku za napredak.
Vaga

Veoma vam je bitno da ne zapostavite voljenu osobu zbog previše obaveza. Ako ste slobodni, preko prijatelja može da upoznate nekoga ko će da vam se dopadne. Bavite se sportom i pokušajte da izdvojite više slobodnog vremena za hobije.
Škorpija

Veoma je važno da danas ispregovarate sa članovima porodice oko toga šta bi trebalo da se uradi u kući. Ne pozajmljujte drugima novac. Pokušajte da napravite strategiju za poslovanje da biste bili sigurni u dobar ishod.

Strelac

Tako što razvijate svoje pregovaračke sposobnosti lakše dolazite do cilja. Saradnici vas više uvažavaju. Fokusirajte se na svoj deo posla iako stalno imate zahteve da pomognete nekome.
Jarac

Novac jeste jako važan, ali svaki savet koji danas dobijete u vezi sa tim možda neće biti validan. Razmislite šta je bolja odluka za vas. Priliv novca je očekivan i svakako možete da budete zadovoljni na kraju dana.
Vodolija

Razmišljate dosta o svojoj budućnosti. Bitno je samo da se ne opterećujete previše, potpuno je u redu da pravite plan. Pitajte partnera za pomoć. Slobodni, posvetite se sebi.
Ribe

Niste motivisani za rad. Razmislite malo više o vežbanju i o ugađanju sebi. Potreban nam je savet drugih ljudi kako da budete na visini zadatka i da ne odustajete lako od postavljenih ciljeva.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: