Horoskop za 31. mart

Zabava - Utorak 31.03.2020 - 10:36

Blizanci su romantični, Ribama je super dan, a vama?

Pročitajte dnevni horoskop za 31. mart FOTO: Mondo Pročitajte dnevni horoskop za 31. mart FOTO: Mondo
Ovan
Dobro se osećate. Veoma ste pozitivni i i imate višak pozitivne energije
 
Prijalo bi Vam da provedete vreme kod kuće, sa porodicom. Pomalo ste napeti.
 
Bik
Uopšte Vam se ne dopada je što su svi zahtevni na poslu. Odradite samo svoj deo posla, pa onda možete da pomognete drugima. Veoma ste komunikativni.
 
Blizanci
Romantični ste i preosetljivi u isto vreme. Posvetite više pažnje partneru, danas je vreme za opuštanje. Moguć je priliv novca. Konačno može da Vam se isplati sve što radite.
 
Rak
Nemojte da se opterećujete poslom. Uradite ono što je neodložno. Moguća je glavobolja.
 
Lav
Pozavršavajte započete obaveze. Ne odlažite ništa, jer će sve da Vam se nagomila. Budite uporni što se tiče nekih planova koje imate odavno, a neka ženska osoba može da Vam pomogne u njihovom ostvarenju.
 
Devica
Nedostaju Vam bliski ljudi. Ne nervirajte se ako sve nije kako ste zamislili na poslu. Pokušajte da se ubrzate da biste mogli da postignete da sve uradite kako treba.
 
Vaga
Imate dosta posla ali sve postižete na vreme. Imate podršku bliskih ljudi za sve što radite. Izdvojite više vremena za privatni život.
 
Škorpija
Imate potrebu za usavršavanjem. Ne bi trebalo da propuštate dobre prilike za to, bilo da je to neki kurs jezika ili učenje neke nove veštine. Dobra je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta.
 
Strelac
Mogući su povećani troškovi. Ne nervirajte se što sve nije idealno. Dajte svoj maksimum na poslu, da ne bi došlo do većih problema na radnom mestu ili zastoja.
 
Jarac
Očekujte pomoć kolega, odličan je dan za saradnju. Pravite kompromise sa partnerom. Romantični ste i preosetljivi.
 
Vodolija
Odredite prioritete. Ne primajte kritiku previše lično. Ne zapostavljajte porodicu ili partnera zbog previše obaveza.
 
Ribe
Jako se dobro osećate i sve Vam ide od ruke. Pozitivni ste i energični. Bavite se nekom aktivnošću, makar to bila i samo kratka šetnja, prijaće vam.
Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: