Horoskop za 3.avgust

Zabava - Sreda 03.08.2022 - 08:31

Pred vama je horoskop za sredu 3. avgust. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Očekuje vas priliv novca koji će vam pružiti veliko olakšanje. Pazite ako potpisujete bilo šta, lako bi mogla da vam promakne neka sitnica koja vam se neće dopasti. Partner može da vam da neki dobar savet, saslušajte ga.
 
Bik
Dnevni horoskop za 3. avgust 2022. godine vam predviđa lep dan jer su zvezde u potpunosti na vašoj strani, mada to ne znači da neće biti nijednog izazova. Moguće su neke manje nesuglasice kod kuće, ali ništa što otvoren razgovor ne može da reši. Na ljubavnom planu vas očekuju lepa iznenađenja!
 
Blizanci
Danas veoma dobro i temeljno promišljate o svemu, što će vam doneti uspeh na poslu. Neko od prijatelja će vam se možda obratiti za savet, pokažite svoju empatiju. Slobodni, nije pametno da ulazite u vezu samo da ne biste bili sami.
 
Rak
Pred vama je veoma zabavan dan, koji je najbolje da provedete okruženi porodicom i bliskim prijateljima. Uživajte u zajedničkim trenucima, to će vas zaista usrećiti. Pazite na šta trošite novac, razmišljajte dugoročno.
 
Lav
Možda se na početku dana nećete osećati baš sjajno, ali to će se brzo promeniti. Neki lep događaj ili neplanirana situacija će vam popraviti raspoloženje. Na poslu vas očekuje neko lepo iznenađenje, moguće je da vam karijera ide u smeru koji niste planirali, ali to je dobro za vas.
 
Devica
U prethodnom periodu ste naporno radili, a danas uživate u plodovima svog rada, stižu naplate za neke projekte koje ste ranije radili. Kolege su pune podrške prema vama i uživate u tome. Ne zapostavljajte partnera.
 
Vaga
Prema dnevnom horoskopu za 3. avgust 2022. godine, pomalo ste tajnoviti danas i ne želite nikome da govorite o svojim planovima, a možda je tako i bolje. Veza sa partnerom je puna strasti i uzbudljivih događaja. Obratite malo više pažnje na ishranu.
 
Škorpija
Pred vama su neki izazovi, ali lepe stvari će nadjačati one druge, manje lepe. Vreme provedeno sa prijateljima će vam pomoći da se napunite dobrom energijom. Slobodni, moguća je veza sa nekim koga odavno poznajete.
 
Strelac
Okruženi ste ljubavlju i uživate u svakom trenutku dana. Očekuje vas puno lepih i značajnih razgovora sa bliskim ljudima, to će samo produbiti baše odnose. U nekoj situaciji na poslu ćete morati da budete hrabri i rizikujete.
 
Jarac
Uživajte jer vam se danas ispunjava neka želju koju odavno imate! Očekuju vas i neka poznanstva koja bi mogla mnogo da vam pomognu u poslu i napretku. Ne zaboravite zbog svega toga da posvetite svoju pažnju i partneru.
 
Vodolija
Posle dužeg vremena, danas ćete konačno imati priliku da se zaista odmorite i uživate. Ne dozvolite da vam bilo ko i bilo šta pokvari dan i raspoloženje. Ignorišite svađe koje partner pokušava da započne bez ikakvog pravog razloga.
 
Ribe
Dnevni horoskop za 3. avgust 2022. godine vam predviđa veoma lepe događaje u ljubavi, a vi prosto blistate! Na poslu imate dosta obaveza, pa je najbolje da pravite pauze da ne biste bili pod prevelikim stresom. Imate sve što želite i što vam je potrebno, uživajte u tome!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: