Horoskop za 3.jul

Zabava - Ponedeljak 03.07.2023 - 09:19

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 3. jul 2023. godine upozorava Ovnove da odluke donose previše ishitreno i dosta rizikuju. Na sreću, ovo primetite na vreme, kada još nije kasno da popravite situaciju. Danas izbegavajte bilo kakve transakcije sa novcem, pozajmice, ulaganja. Sport, fizička aktivnost su vam neophodni.
 
BIK
 
Ovaj dan je odličan za stvari koje zahtevaju kreativan pristup. Potražite nestandardna rešenja za probleme na poslu, biće pun pogodak. Očekujte romantične sastanke. Moguća su prijatna iznenađenja, neočekivani pokloni. Osećate se dobro.
 
BLIZANCI
 
Mogući su mali finansijski gubici, neuspešne transakcije i kupovine. Ne brinite previše - uskoro ćete dobiti mnogo više novca nego što ste potrošili. Dan je pogodan druženje, očekuje vas odličan provod. Slobodni extremno šarmantni, iskoristite ovaj dar. Zdravlje bez promena. 
 
RAK
 
Dobar dan da završite neke važne poslove. Samo budite strpljivi, rezultati se neće videti odmah. Imate pomoć partnera, daće vam vrlo korisne savete. Slobodni dobijaju neočekivane pozive, zagolicaće vam maštu. Mogući su manji probemi s probavom. 
 
LAV
 
Dan otvara mnogo novih mogućnosti za Lavove. Budite spremni da se potrudite i preuzmete odgovornost, a dobro bi bilo i da potražite pomoć iskusnijih kolega. U ljubavi mogući problemi sa ljubomorom. Zapamtite da ćete probleme lakše rešiti ako što pre razgovarate o njima. Zdravlje je dobro.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 3. jul 2023. savetuje Devicama da se ne oslanjaju previše na sreću, već na sopstvene snage. Tako dolazite do uspeha. Danas nikako ne bi trebao da ulazite u rasprave sa partnerom, neće se dobro završiti. Poradite na imunitetu. 
 
VAGA
 
Vagu čekaju brojni sastanci, zanimljivi razgovori. Neki izlasci koji će delovati kao romantični, mogli bi da se preokrenu u poslovne. Članovima porodice će možda biti potrebna vaša pomoć. Dobar dan za šoping. Obratite pažnju na ishranu. 
 
ŠKORPIJA
 
Danas su Škorpije izuzetno naporne, nikome ne popuštaju, samo čuju i uvažavaju svoje mišljenje. S jedne strane, tako ćete izazvati svađe, a sa druge, ovo će vam pomoći da brže dođete do cilja. Dobar dan za početak nove veze. Potpuno ste otvoreni za upoznavanje. Osećate se dobro.
 
STRELAC
 
Na poslu biste mogli da imate manje nesporazume, zbog kojih ćete morati da promenite planove. Ne budite posebno uznemireni, sve će se završiti kako treba. Bićete u centru pažnje i uživaćete u tome. Moguća su lepa poznanstva, koja će dobiti romantičan nastavak. Manje se nervirajte.
 
JARAC
 
Dan je u znaku sjajnog druženja, susreta sa ljudima koji su vam nekada bili veoma bliski, a nisu isključena ni nova poznanstva koja bi mogla da prerastu u romansu. Zauzetima partner priređuje lepo iznenađenje, nešto što vam je baš bilo potrebno. Smanjite napetost. 
 
VODOLIJA
 
Trudite se da pomognete svima kojima je to potrebno, spremni ste da žrtvujete svoje interese za druge. Očekujete zahvalnost, možda i kroz "kovertu". Povoljan dan za rešavanje finansijskih problema. Druga polovina dana je rezervisana za romantiku. Moguće je neočekivano ljubavno priznanje.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 3. jul 2023. godine kaže Ribama da se ne brinu jer se situacija na poslu ne odvija brzinom kojom bi želele. Nemojte zbog nervoze da srljate u greške. Želite nezavisnost i slobodu, u pokušaju da ih dobijete neprestano izazivate sukobe sa članovima porodice. Živite svoj život.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: