Horoskop za 3.mart

Zabava - Nedelja 03.03.2024 - 07:35

Rakovi u obavezama "do guše", Device su na "sedmom nebu", Strelčevi da budu obazrivi, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam savetuje da budete obazrivi sa rečima. U besu biste mogli da kažete nešto što zapravo ne mislite. Brojite do 10! Obratite pažnju na impulsivnu kupovinu i pokušajte da troškove podelite na više delova. U ljubavi sve ide svojim tokom. Više vežbajte.
 
BIK
 
Imate osećaj kao da "cupkate" u mestu. Ako vam nedostaje ideje, pronađite ih kod drugih ljudi. Inspiracija se nalazi na svakom koraku! Danas će vam se telefon usijati, nekome će biti potrebna vaša pomoć. Pomozite koliko možete i vama će prijati. Kraj dana je idealan da se prepustite hedonizmu. 
 
BLIZANCI
 
Danas previše razmišljate! Sumnjiate u sebe, što nije dobro. Ne trošite vreme na stvari koje ne možete da kontrolišete. Pokušajte više da se fokusirate na sebe, dosta ste trčali oko drugih. Dajte sebi priliku da se razvijate, čitajte, okrenite se kreativnim stvarima. Prijaće vam!
 
RAK
 
Mnogo privatnih obaveza vas čeka danas. Potrudite se da ih ravnomerno rasporedite i završite do kraja dana, kako vas ne bi sačekale sutra. Slobodni Rakovi imaju jasan cilj, budite prirodni i ne previše navalentni i uspećete. Oni u vezi su pomalo zapostavili partnera. Iznenadite ga nekom sitnicom.
 
LAV
 
U prirodi vam je da budete vođa. Danas ne prihvatate timski rad, makar to bili i članovi porodice. Vreme je da uložite svoj trud tamo gde su vaše ideje. Vodite se iskustvom. Ljubav vam je trenutno na poslednjem mestu, ali ne zadugo. Neko će vam zagolicati maštu. Unosite više vitamina!
 
DEVICA
 
Idealan je dan da ga započnete sa malo užitka. Ne morate nigde da žurite, uživajte u svakom trenutku. Posebno vodite računa u saobraćaju. Zaljubljene Vage su na "sedmom nebu", one zauzete dobijaju ljubavni tretman kakav zaslužuju. Više se krećite, prijaće vam odlazak u prirodu.
 
VAGA
 
Vaš dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam donosi jedan sasvim rasterećen dan. Osećaće te se kao da imate sve vreme ovoga sveta. Iskorisite vreme da napunite baterije na svežem vazduhu, vežbate ili jednostavno uživate u kafici ili piću sa prijateljima. 
 
ŠKORPIJA
 
Bez obzira koliko energije imate, jednostavno ne možete sve sami. Prihvatite tuđu pomoć i podelite obaveze ili muku. Prijaće vam! Ne zaboravite na obećenje koje ste dali bliskoj osobi. U ljubavi slobodne Škorpije tragaju za srodnom dušom. Možda je danas taj dan? Obratite na "znakove pored puta".
 
STRELAC
 
Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vam kaže da budete obazrivi sa ljudima koje ste tek upoznali. Potrebno je još vremena da ih analizirate, pogotovo ako su vam značajni u poslu. Slobodni Jarčevi upoznaju zanimljivu osobu, oni zauzeti uživaju krajem dana sa partnerom. 
 
JARAC
 
Na ivici ste da budete preopterećeni. Vreme je da nađete nekoga ko može da vas odvrati od haosa i vrati "u kolosek". To može da bude neko ko vam prija, prijatelje ili saputnik. Sami ćete prepoznati. Ne analizirajte danas previše stvari, već dopustite sebi da ih osetite.
 
VODOLIJA
 
Iako se čini da ste ostavili prošlost iza sebe, neminovno je da vas neke stvari povezuju s njom. Možda ćete sresti bivšeg partnera, ali vam zvezde savetuju da ne pridajete tome previše značaja. Danas bi mogao da vas obraduje manji priliv novca. Obradujte sebe nekom sitnicom ili odlaskom na piće i druženje. Prijaće vam!
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 3. mart 2024. godine vas savetuje da danas dobro razmislite kako ćete da organizujete sedmicu koja je pred vama. Možda je bolje da sve to stavite na papir. Pažljivo se krećite u saobraćaju i vodite računa o propisima. Ne trebaju vam dodatni troškovi. U ljubavi sve ide svojim tokom.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: