Horoskop za 4. april

Zabava - Četvrtak 04.04.2019 - 09:12

Pred vama je horoskop za četvrtak 4. april. Sa srećom.

Horoskop za 4. april. Foto: Mondo Horoskop za 4. april. Foto: Mondo

Ovan

Partner može biti od velike pomoći danas. Poverite mu se ako imate neki problem. Niste sigurni u svoje mogućnosti, verujte malo više u sebe.
Bik

Danas je dan za izlaske. Uživajte sa prijateljima i opustite se. Nemojte da se preforsirate obavezama, odmorite malo.
Blizanci

Moguće su neke nove mogućnosti za napredak na poslu. Budite vredni danas, uloženi trud i napor će dati rezultate.
Rak

Odlično se osećate i sjajno ste raspoloženi. Pokažite svoja osećanja voljenoj osobi. Budite pozitivni u vezi sa obavezama koje morate brzo da odradite.
Lav

Slobodni, romantični ste. Zauzeti, sve je u redu u ljubavi. Bilo bi dobro da se zbog posla potrudite da imate bolju komunikaciju sa ljudima sa kojima radite.
Devica

Hranite se zdravije, moguć je pad imuniteta. Danas ste pričljivi. Moguć je flert sa osobom koju ste upoznali nedavno.
Vaga

Drugi Vas hvale zbog rezultata koje postižete na poslu. Možete biti ponosni na sebe danas. Koristite intuciju da poboljšate odnose sa drugima.
Škorpija

Bilo bi dobro da nađete malo vremena za uživanje i druženje. Uključite partnera da se ne bi osećao loše ili zapostavljeno. Povedite računa o izgledu, vežbajte više.
Strelac

Danas ste jako romantični. Dobićete komplimente za izgled od neke osobe koju znate duže vreme. Imate dosta elana za rad.
Jarac

Moguć je priliv novca. Bićete prilično zadovoljni današnjim danom. Moguć je napredak na poslu, iskoristite priliku.
Vodolija

Nema potrebe da se nervirate oko stvari koje ne možete da promenite kod drugih ljudi. Bitan je kompromis. Moguć je problem sa pritiskom.
Ribe

Danas biste najradije da se fokusirate na sebe i da provedete vreme sami. Uživajte kod kuće. Napetost će biti manja na kraju dana.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: