Horoskop za 4. decembar

Zabava - Subota 04.12.2021 - 00:22

Pred vama je horoskop za subotu 4. decembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Ovan
Moguć je kraći put. Nije vam lako da se dobro organizujete jer imate previše obaveza. Potrudite se da izdvojite neko vreme za sebe, a ne samo za posao.
Bik
Obavezna je štednja. Nije vam lako da izađete sa troškovima na kraj, jer imate utisak da vam ide teže nego ikad. Pronađite motivaciju za rad.

Blizanci

Odličan je odnos sa partnerom. Lako se dogovarate sa njim oko obaveza. Izdvojite više vremena za voljenu osobu. Skloni ste flertu ako ste slobodni.
Rak

Nije vam ako da postignete sve što treba na poslu. Osećate pritisak od neke ženske osobe. Dajte svoj maksimum što se tiče saradnje sa drugima.
Lav

Razmislite kako da priđete osobi koja vam se dopada. Veoma ste romantični. Bavite se sportom ako imate vremena.
Devica

Preosetljivi ste. Nije vam lako da dođete do uspeha na poslu jer vas previše opterećuju problemi u porodici. Budite otvoreni za novu poslovnu priliku ili honorarni rad.

Vaga

Komunikativniji ste nego inače. Lako dolazite do novih kontakata za posao. Budite prijatni prema drugima i pokušajte da razumete saradnike koji nisu vredni kao vi.
Škorpija

Priliv novca je očekivan. Budite spremni za napredak na poslu. Neka muška osoba može da vam bude velika podrška.
Strelac

Preosetljivi ste. Nije vam lako da postignete sve obaveze da odradite na vreme. Stavite svoje potrebe na prvo mesto i ne pomažite baš svima.
Jarac

Završite sve što ste započeli na vreme. Premoreni ste. Posle posla izdvojite neko vreme za odmor.

Vodolija

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Nije vam lako da budete fokusirani potpuno na sve što vas čeka danas. Moguć je manji peh na poslu jer niste potpuno usredsređeni na rad.
Ribe

Posao mora da bude na prvom mestu. Prijatelji i porodica moraju da vam pomognu u svemu što mogu ili makar treba da vam budu podrška. Ne primajte previše kritiku k srcu.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: