Horoskop za 4. februar

Zabava - Subota 04.02.2023 - 09:29

Pred vama je horoskop za subotu 4. februar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 4. februar 2023. godine savetuje Ovnovima da pozovu staru prijateljicu na druženje. Potreban vam je neko ko će "bez dlake na jeziku", ali sa puno ljubavi da vam kaže gde grešite i što ne uspevate da se izborite sa porodičnim problemima. Imate udvarača, ali ga ne shvatate ozniljno. Ako vam nije do ozbiljne veze, prihvatite flert, prijaće vam. Bolovi u zglobovima.
 
BIK
 
Očekuje vas zabavan vikend, druženje s prijateljima, dobra muzika, ali i pregršt udvarača. Neverovatno zračite, niko ne može da ostane imun na vaše čari. Savet astrologa je da zaboravite na probleme, opustite se i uživate u slobodnim danima. Ako ste zabrinuti zbog finansija, možete da odahnete. Očekuje vas priliv novca iz neobičnog izvora. Ako ste skloni glavoboljama, smanjite unos analgetika.
 
BLIZANCI
Iskoristite vikend da pozavršavate neke porodične obaveze. Bićete zadovoljni ishodom. Ukoliko partner očekuje neko nasledstvo, moglo bi da se desi da danas stigne novac, a vas očekuje prelep poklon. Postoji jedna tajna koja vam zadaje glavobolju, prosto vam je na vrh jezika da je poverite voljenoj osobi. Sačakajte bolji trenutak. Zdravlje vam je dobro.
 
RAK
Danas ste posebno razdražljivi. Stvari koje vam se ne dopadaju kod partnera postaju centar vašeg nezadovoljstva. Pokušajte da budete malo tolerantniji. Ako završavate neku novčanu transakciju, danas bi bilo najbolje kada biste se povukli iz dogovora. Novac vam odlqzi iz kuće, potrudite se makar da ne bude reč o velikim sumama. Muči vas nadutost.
 
LAV
Ako ste planirali miran vikend u društvu voljene osobe, bićete razočarani. Komplikacija u porodičnom domu nametnuće vam druge prioritete. Najverovatnije je reč o manjem kvaru kućnog aparata ili u vezi sa instalacijama, ali čije rešenje zahteva profesionalnu pomoć. Nemojte da se raspravljate sa partnerom zbog sitnica. Sagledajte širu sliku. Smetaju vam promene vremena.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 4. februar 2023. obradovaće Device nekim priznanjem. Neko vas je nahvalio na poslu i ima sjajne planove za vašu budućnost, a vi to tek sada saznajete. Prijaju vam komplimenti, osećate se mnogo sigurnije u sebe. Danas je dobar trenutak da stavite tačku na neki odnos koji vas iscrpljuje. I najstrpljiviji imaju prag tolerancije. Čuvajte se padova.
 
VAGA 
Taman kad ste mislili da ste ceo život dobro organizovali, današnji događaji će vas razuveriti. Igrate opasnu igru sa partnerom, pripazite da se povučete na vreme. Niste ni svesni koliko on sve vidi, a tek koje priče konstruiše u glavi... Ljubomora je u fokusu, a vi biste mogli da se loše provedete. Povedite računa o ishrani, smanjite kaloričnu hranu. 
 
ŠKORPIJA
Nemate mira od udvarača! Prija vam pažnja, ali pazite dobro kako birate. Nemojte da vas zavede nečija slatkorečivost, ta osoba nije pouzdan partner. Ako vam je samo avantura na umu, onda možerte da budete bez brige. Plašite se da vam ne slome srce, ali taj strah ne bi smeo da vas blokira. Moguć je priliv novca u vidu nekog bonusa koji vam je davno obećan. Zdravlje je dobro.
 
STRELAC
Danas ste posebno sigurni u sebe. Podsticaj vam daje draga osoba, prijatelj koji je nepristrasan i uvek vas vraća "na pravi put". Uživajte u ovom osećaju, pustite ogovaranja i teorije zavere. Moguć je odliv novca, ali to ne mora da znači da ćete plaćati neku "muku" i problem. Šoping je u najavi, a vi ćete lepo obnoviti garderober. Zdravlje vam je dobro.
 
JARAC
 
Otkrićete neku tajnu koja će vas uzdrmati do srži i srušiti planove koje ste imali za budućnost, bukvalno kao kulu od karata. Nemojte da se obeshrabrite, pustite da vas bes priđe, pa se ponovo bacite na posao. Slobodne Jarčeve očekuje veče puno strasti i uživanja. Ali, nemojte da se previše zanosite! Neke veze jednostavno i treba da budu prolazne. Pojačajte unos vitamina.
 
VODOLIJA
Vodolije, otvorite širom oči i uši, mogli biste da propustite trenutak velike sreće. Partner ima velike planove za vas, pustite ga da se iskaže. Ako planirate izlazak sa osobama koje niste dugo videli, budite spremni na karambol. Neke stare ljubavi bi mogle ponovo da se rasplamsaju. Već neko vreme vas muče problemi sa varenjem, potražite pomoć lekara.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 4. februar 2023. godine savetuje Ribama da ovog vikenda daju sebi oduška i izađu u  provod. Zabrinuti ste zbog budućnosti, pa ste se otuđili i od dragih ljudi. Zveze kažu da brinete bez razloga. Ako ste razmišljali o tome da uvedete neku promenu u svom fizičkom izgledu, danas je dobar dan. Odvažite se, osećaete se bolje. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: