Horoskop za 4. januar

Zabava - Sreda 04.01.2023 - 09:35

Pred vama je horoskop za 4. januar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

OVAN

Dnevni horoskop za 4. januar 2023. godine vam donosi mnogo poziva i poruka. Osoba iz mesta u kom živite se raspituje za vas, da li ste spremni da pružite šansu? Na poslovnom planu stižu noviteti, sami ćete znati koji put je najbolji za vaše ambicije.

BIK

Vaš dnevni horoskop vam najavljuje vest od člana porodice koja donosi slavlje! Budite otvoreni za nove osobe, danas je moguće zanimljivo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Ne rasipajte se novcem, mogući su neplanirani troškovi.
BLIZANCI

Zvezde vam predviđaju odličnu ponudu kada je posao u pitanju, moguće da ima veze sa inostranstvom. Finansijska situacija se konačno stabilizuje i možete da odahnete. Očekujte poziv od osobe suprotnog pola, prijaće vam pažnju koju ćete dobiti.
RAK

Zdravlje je u fokusu vašeg dnevnog horoskopa, napeti ste zbog previše obaveza. Pronađite neki vid relakscije koji će vam prijati i poboljšati san. Danas ne potpisujte važne ugovore i ne obavljajte novčane transakcije, strpite se do sutra.
LAV

Dnevni horoskop za 4. januar 2023. godine vam savetuje da obratite pažnju kada je posao u pitanju. Greške preko kojih olako prelazite mogu da stvore krupan problem. U ljubavi sve ide kako treba, očekujte neobično iznenađenje od partnera.
DEVICA

Danas vam sve ide od ruke, ispunićete sve čega se dohvatite! Imate priliku za dodatnu zaradu, zvezde kažu da treba maksimalno da je iskoristite. Ne poveravajte se svakome, glavna ste tema ogovaranja, naročito kod osobe koja vam se nedavno približila.
VAGA

Dnevni horoskop za 4. januar 2023. godine je u znaku ambicije. Želite da pokažete koliko možete, ali vas čini nervoznim to što ste sigurni da nemate priliku. Ne sumnjajte u sebe, poslušajte savet starije ženske osobe. Ispostaviće se da je u pravu.
ŠKORPIJA

Danas vas očekuje teško savladiva prepreka. Pokušajte da sprečite ishitrene reakcije, sutra je novi dan. Fokusirajte se na privatno polje, partner vam je puna podrška i zaslužuje da mu posvetite vreme i pažnju. Prijaće vam romantika.
STRELAC

Oslonite se na kolegu ako imate gomilu obaveza. Značiće vam pomoć i uspećete da ostvarite ono što ste danas zacrtali. Slobodni Strelčevi danas mogu da upoznaju osobu preko zajedničkih prijatelja, osvojiće vas komunikacija koju ćete razviti.
JARAC

Danas se čuvajte tajnih radnji, ne donose dobro. Nezadovoljstvo koje vlada zbog poslovne situacije može da kulminira, ali potrudite se da ne donosite nagle odluke. Prija vam društvo, posvetite ovaj dan porodici ili bliskim prijateljima.
VODOLIJA

Pružate odbojnost kada je obavljanje stvari iz prošlosti u pitanju. Ako želite da izbegnete dodatne troškove i probleme, danas je idealan dan da se uhvatite u koštac sa njima. Vašu pažnju je privukla "zabranjena osoba", ali tajna može lako da postane javna tema.
RIBE

Dnevni horoskop za 4. januar 2023. godine vam predviđa sitne prepreke koje ćete lako prevazići. Moguće je da vas neko vidi kao pretnju za napredak u poslu, tačnije, kao konkurenciju. U ljubavi je napeto, niste sigurni šta želite.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: