Horoskop za 4. jul

Zabava - Ponedeljak 04.07.2022 - 07:27

Pred vama je horoskop za ponedeljak 4. jul. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
Ovan
Brinu vas finansije, ali zato znate da je došao trenutak da povedete računa o svojim troškovima. Sreća je što možete da se oslonite na partnera, pa će ovaj odmor svakako proći onako kako ste želeli. Zadovoljni ste na ljubavnom planu, ali posvetite malo više pažnje partneru.
 
Bik
Poslovne tajne mogu da vas koštaju, pa vodite računa o načinu na koji obavljate poslovne zadatke. Istina kad tad ispliva na površinu, pa ne dozvolite da dođete u situaciju da se žestoko pokajete. Upoznaćete zauzetu osobu, ali njen ljubavni status može vrlo lako da se promeni - zbog vas.
 
Blizanci
Neodlučni ste kada su poslovne prilike u pitanju, ali ponuda iz inostranstva se ne odbija. Upoznaćete mnogo ljudi zahvaljujući njoj, a moguće je da će vam saradnik zaokupirati pažnju i na privatnom planu. Prepustite se osećajima, nema potrebe da bežite od emocija.
 
Rak
Ovoga puta treba da isključite emocije, a uključite razum. Potpisivanje ugovora je konačno došlo na red, a moguće je da ćete rešiti i neko imovinsko pitanje. Ne odlažite razgovor sa partnerom, problemi će se rešiti samo onda kada razgovarate o njima.
 
Lav
Danas je definitivno vaš dan, sve vam ide od ruke! Stiže i neočekivani finansijski dobitak koji će rešiti prethodna dugovanja, pa ćete konačno i psihički odahnuti. Provedite više vremena sa porodicom, jednom članu ste posebno potrebni.
 
Devica
Iako ste vredni, niste zadovoljni rezultatima. Za to su najviše krivi vaši nadređeni, ubeđeni ste da zaslužujete više. Morate da naučite da kažete "ne", jer, verovali ili ne, tada će se ceniti vaš trud. Izađite večeras, nećete odoleti misterioznom flertu koji vas čeka!
 
Vaga
Ne budite pesimista, za sve postoji rešenje. Stiže vam pomoć od kolege kog smatrate najvećom konkurencijom, pa će postignute greške brzo biti ispravljene. Ne forsirajte partnera na viši korak u vezi, pustite da se sve odigra spontano.
 
Škorpija
Iscrpljeni ste, umorni i bez elana. Napravite mali predah, najbolje bi bilo da otpujete u neko mesto sa bliskom osobom. Prijaće vam da napunite baterije. Jedna osoba misli na vas, a uskoro vam sledi i slučajan susret sa njom.
 
Strelac
Razmislite da li se previše strogo postavljate na poslu. Ukoliko ste nadređeni, to može napraviti samo napetost i tenziju među zaposlenima. Partner vam u svemu pomaže, ne budite cepidlaka koja samo traži razlog za svađu.
 
Jarac
Mutni poslovi vam ništa dobro neće doneti. Pazite šta potpisujete i sa kim sarađujete, možete mnogo novčano izgubiti. Bivša ljubav vam ne izbija iz glave, ali budite fer. Ako niste spremni da nastavite sa njom, onda joj nemojte ni pisati. 
 
Vodolija
Konačno se osećate malo bolje. Prethodni dani su bili teži nego inače, a sada ste spremni za nove poduhvate. Promena posla može biti dobra ideja, samo ako ste stvarno sigurni da želite to. U ljubavi sve puca od romantike, uživajte!
 
Ribe
Današnji dan nije dobar trenutak za važne odluke, ali je definitivno test u kom možete da pokažete šta znate najbolje. Svađa sa partnerom je neminovna, nedostaje vam komunikacija i razumevanje. Ako razmišljate o prekidu emotivnog odnosa, budite svesni svih posledica toga.
 
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: