Horoskop za 4. maj

Zabava - Ponedeljak 04.05.2020 - 09:30

Pred vama je horoskop za ponedeljak 4. maj. Sa srećom.

Horoskop za 4. maj. Foto: Mondo Horoskop za 4. maj. Foto: Mondo

Ovan

Pozitivniji ste nego inače. Dobro se osećate i imate višak energije.

Strastveni ste. Ugodite partneru ako ste u vezi.

Bik

Energični ste. Lako dolazite do rezultata rada na poslu. Popričajte sa kolegama da biste došli brže do rešenja problema koje imate.
Blizanci

Šarmantni ste i diplomata. Nije Vam teško da saslušate saradnike i da usvojite njihovo mišljenje. Veoma ste kreativni. Primenite neke ideje na posao.
Rak

Izbegavajte neku veću kupovinu. To nije dobra ideja. Danas je dan za štednju. Provedite više vremena sa porodicom.
Lav

Razsmilite kako na drugačiji način možete da odradite neke obaveze koje Vas opterećuju i koje stalno odlažete. Sada se uhvatite u koštac sa tim. Imaćete dosta ideja, ali ste pomalo rasejani, pa dajte sebi rok za završavanje posla.
Devica

Ne možete da idete na neko putovanje, iako Vam je to potrebno, ali možete da završite započetu knjigu ili da odgledate seriju. Ne morate svakom da kažete šta mislite. Zadržite nešto za sebe.
Vaga

Očekivan je priliv novca. Bićete zadovoljni situacijom na poslu. Vrlo ste uporni i odgovorni, tako da ne morate da brinete da će nešto da pođe naopako.
Škorpija

Izbegavajte donošenje bitnih odluka jer ste prilično osetljivi. Možete promeniti neke stvari u svom životu, a to neće biti dobro. Budite prijatni prema kolegama da ne bi došlo do konflikta.
Strelac

Završite započete obaveze. Ne opterećujte se previše poslom, nego nađite vreme za odmaranje. Direktni ste prema drugima, ali ne morate da kažete baš sve što Vam padne na pamet.
Jarac

Kreativni ste i sve Vam ide od ruke. Lako završavate sve obaveze. Imate dosta ideja. Prijatelji mogu da Vam budu od pomoći, ali i članovi porodice Vas podržavaju.
Vodolija

Moguće su rasprave sa partnerom i prijateljima. Nije dobro vreme da donesete neke bitne odluke u vezi sa poslom. Mlađa ženska osoba može da Vam bude od pomoći.
Ribe

Razmislite o usavršavanju. Imate potrebu da nadogradite svoj posao, da poboljšate učinak, ali nemate dovoljno motivacije. Odmorite se posle radnog dana i brinite više o svom zdravlju.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: