Horoskop za 4. novembar

Zabava - Petak 04.11.2022 - 07:46

Pred vama je horoskop za petak 4. novembar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Vaš dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine predviđa nostalgiju, nikako da prestanete da razmišljate o nekom događaju iz prošlosti. Pokušajte da se toga rešite tako što ćete popričati sa nekom osobom iz tog perioda. U ljubavi čeznete za više bliskosti.
 
BIK
Dnevni horoskop vas upozorava na nekoga ko će pokušati da vas "saplete", a razlog je ljubomora na vaš uspeh! Ipak, nemojte da se trudite da prolazite nezapaženo, jer ne treba vi da pognete glavu samo zato što drugima smeta da budu u vašoj senci. Kada je zdravlje u pitanju, premoreni ste i iskoristite vikend za odmor.
 
BLIZANCI
Imate problem u ljubavi i ne znate kako da ga rešite. S jedne strane, osećate da ste našli ono što želite, ali sa druge, nikako da prestanete da se pitate da li je to sve što vam je univerzum namenio. Pokušajte tokom vikenda da složite svoje misli i osećanja i utvrdite šta bi dalje trebalo da uradite.
 
RAK
Dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine vam je u znaku novca, morate da budete vrlo oprezni. Dolazi vam dobitak ali samo ako pametno "odigrate" svoje korake narednih dana. Bolja finansijska situacija je zagarantovana ako ne budete bili brzopleti.
 
LAV
Vaš dnevni horoskop predviđa više obaveza nego što možete da podnesete, i vreme je da ne pokušate da glumite heroja, već da delegirate drugim ljudima deo svojih zaduženja. U tom procesu ćete shvatiti i kome zaista možete da verujete, i ko vam misli dobro. Ovog vikenda imaćete razlog za slavlje!
 
DEVICA
Samopouzdanje vam je na niskom nivou, i uslovljava vaše odluke. Ne treba da se povučete pred izazovima već da budete hrabri i pođete im u susret. Vašem raspoloženju će prijati omiljena muzika koju davno niste slušali.
 
VAGA
Pripazite na zdravlje ovih dana, moguće je da niste dovoljno vodili računa o sebi. Kvalitetna ishrana i dovoljno odmora su vam neophodni za sve izazove koji vas očekuju naredne nedelje. U ljubavi očekujte prijatno iznenađenje.
 
ŠKORPIJA
Dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine vas podstiče da porazgovarate sa nekom osobom, a taj razgovor već dugo odlažete. Strahujete od njene reakcije ali nema potrebe za tim sve dok ste iskreni i imate dobre namere. Isplanirajte vikend s porodicom i opustite se.
 
STRELAC
Ovaj petak za vas će biti odličan, najavljuje vam zabavan vikend i budite sigurni da ćete se provesti kao nikada u životu. Prijateljima ste nedostajali u prethodnom periodu, i sada bi trebalo da im se posvetite. Ako niste u vezi, očekujte i zanimljivo novo poznanstvo!
 
JARAC
Nervozni ste zbog nečega što ste zaboravili i nikako da se opustite i sačekate ponedeljak da biste taj problem rešili. Ne treba da se opsedate stvarima koje ne možete lako da promenite, već da potražite način da nešto iz toga naučite. Pazite se prehlade.
 
VODOLIJA
Dnevni horoskop vam savetuje da se odmorite danas jer vas čeka buran vikend. Biće vam zabavno, ali će biti i naporno, odjednom ćete biti uvučeni u potpuno neočekivanu dramu u krugu prijatelja. Na vama je uvek da odigrate ulogu mirotvorca, tako će biti i ovoga puta.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 4. novembar 2022. godine vas upozorava da se uzdržite od većih troškova, danas nikako nije dobar dan za to! Budite umereni u trošenju i ugađanju sebi, zvezde nisu trenutno na vašoj strani ali će već ponedeljak biti bolji kada je novac u pitanju. Ljubav vas ispunjava i maštate o onome šta vam donosi 2023. godina.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: