Horoskop za 4. oktobar

Zabava - Ponedeljak 04.10.2021 - 09:34

Pred vama je horoskop za ponedeljak 4. oktobar. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Lako odrađujete sve što treba. Imate dosta obaveza, ali ste uporni. Potrudite se da motivišete druge ljude na poslu.
Bik

Prebrzo donosite zaključke o drugima ljudima. Imajte strpljenja. Pokušajte da se fokusirate na saradnju sa osobama sa kojima ste već radili.

Blizanci

Odradite obaveze koje stalno odlažete. Pustite druge da vam pomognu. Pitajte prijatelje za neki savet.
Rak

Danas je odličan dan da se pokažete na poslu. Budite vredni. Ne pozajmljujte drugim ljudima novac.
Lav

Saradnja je važna. Potrudite se da nađete zajednički interes sa saradnicima, pa ćete tako lakše da ostvarite planove. Ako treba da sredite neku dokumentaciju, odličan je dan za to.
Devica

Obaveze koje imate vas previše opterećuju. Radije biste danas da odmarate. Postavite pravila kojih ćete da se držite.
Vaga

Skloni ste flertu. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Ugodite voljenoj osobi. Ako ste u vezi, samo je bitno da vam ne bude monotono.
Škorpija

Preosetljivi ste. Obratite više pažnje na saradnike i ako vas neko pita za pomoć pokušajte da mu pomognete. Porodica vam je podrška u svemu što radite.

Strelac

Budite odgovorni, a ne površni. Možete da dobijete povišicu. Optimistični ste i verujete da ćete lako da završite sve što morate.
Jarac

Potrudite se da se fokusirate na posao. Saradnici mogu da vam budu od pomoći. Iskoristite novu ponudu za posao jer možete lako da napredujete.
Vodolija

Lako dolazite do rezultata. Moguć je povećan pritisak u vezi sa poslom. Ne zapostavljajte voljenu osobu. Slobodni, skloni ste flertu.
Ribe

Ne budite previše otvoreni prema drugima. Sve vam ide od ruke, naročito na poslu. Moguća je dobra saradnja sa muškom osobom.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: