Horoskop za 4. septembar

Zabava - Sreda 04.10.2023 - 09:22

Blizancima stiže sjajna ponuda, Device neodlučne, Škorpije se "lepe" za pogrešne, a vi?

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine vam donosi bolju komunikaciju na poslu. Trebalo bi da pripazite pažnju na nezdravu ishranu. Izbagavajte masno i brzu hranu. Zauzeti Ovnovi uživaju u trenucima sa partnerom, dok zauzeti upoznaju zanimljivu osobu u izlasku ili na poslu.
 
BIK
 
Na poslu vam stiže nagrada i omanji uspeh. Bićete nagrađeni za svoj minuli rad. Nemojte da se uobrazite već i dalje pokazujte rezultate. Oni koji se bave nekretnitna neka obrate pažnju na ugovore i dokumentaciju. U ljubavi nešto opušteniji dan. Podjednako ćete uživati sa društvom i partnerom ili simaptijom.
 
BLIZANCI
 
Danas vam stiže sjajna ponuda u sferi posla. Iskoristite kontakte kako biste napredali. Previše dugo cupkate u mestu. Mogući su pozivi i za inostranstvo. U ljubavi očekujte stabilizaciju odnosa i iznenađenje od strane partnera. Čuvajte se prehlade i unsoite vitamine!
 
RAK
 
Rakovi ne znaju gde će pre. Posao i porodične obaveze su ih pritisli. Razmislite o nekom opuštanju na kraju dana. To može da bude masaža, lagana šetnja ili kućno druženje sa prijateljima. Moguće je da će vam se jedna osoba javiti iz prošlosti. Ne pridajte tome toliko značaja. Ostanite svoji!
 
LAV
 
Očekujte važan dan kada je reč o poslu. Sastanci, pregovori i pozivi obeleži će vam početak dana. Budite mudri i iskorisite što je najbolje moguće datu situaciju. Slobodni Lavovi uživaju kraj partnera, dok oni zauzeti se upuštaju u flert i neobavezan odnos. Moguće su glavobolje!
 
DEVICA
 
Veoma ste pedantni i posvećeni poslu. Nekome bi moglo to da zasmeta, ali ne obraćajte pažnju. Osobe kojima ste uzor vam se dive. U ljubavi nešto kompleksnije. Slobodne Device neće znati za koga pre da se odluče. Dobro razmislite!
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine Vagam donosi priliv novca. Dobro će vam doći ukoliko planirate da investirate u nešto. Ako pokrećete privatni biznis, potrebni su vam pravi ljudi. Pomoć bliskih je uvek dobro došla. Budite jasni i konkretni. Pojačane glavobolje!
 
ŠKORPIJA
 
Početkom dana povećana nervoza. Nalazićete besmisao na svakom korako što bi mogla da vas deprimira. Okružite se vedrim i uspešnim ljudima i promenićete ugao gledanja. U ljubavi, zauzete Škorpije imaju lošu komunikaciju sa partnerom, dok se slobodne "lepe" za pogrešne.
 
STRELAC
 
Na poslu očekuju vas promene. Mogući su novi radni zadaci ili kraći poslovni put. Ostanite profesionalni! Danas ćete biti u centru pažnje, moguća su nova poznanstva preko prijatelja ili poznanika. Obraite pažnju na gužve u saobraćaju i spavajte dovoljno!
 
JARAC
 
Nešto pojačani tempo rada, imaćete dosta pritiska na poslu. Ali ne brinite! Neće dugo trajati. Obratite pažnju na ishranu, mogući su problemi sa stomakom. Očekujte poziv ili poruku od bivše ljubavi. Vreme je da ne otvarate stara vrata. Više unosite tečnosti!
 
VODOLIJA
 
Vodolije su danas prilično nezadovoljno poslom. Već duže vremena razmišljate da promenite radno mesto, ali nikako da se odvažite. Porazgovarajte sa iskusnijima, stavite sve na papir i donesite odluku. Jutro je pametnije od večeri! U ljubavi sve ide svojim tokom, prija vam situacija u kojoj se nalazite.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 4. oktobar 2023. godine vas upozorava da ne dajete obećanja koja znate da ne možete da ispunite. Obratite pažnju na finansije, previše trošite na hedonizam. Pomalo ste zapostavili partnera, te obratite više pažnje!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: