Horoskop za 4.maj

Zabava - Četvrtak 04.05.2023 - 09:14

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam donosi neobičnu situaciju u kojoj se nikada pre niste našli. Danas ste se uverili da "nikad ne reci nikad" zaista ima smisla. Ovo je lekcija koju ćete zauvek zapamtiti, a najviše će vam značiti razgovor sa starijom ženskom osobom. Provedite veče sa porodicom.
 
BIK
 
Vaš dnevni horoskop vam predviđa mnogo uspeha! I sami ste iznenađeni koliko lako sve obavljate, a sjajni rezultati se samo nižu. Počastite sebe nekom lepom kupovinom, očekuje vas niz pogodnosti. Kao šlag na tortu, uveče stiže lep gest od osobe koja vam se dopada. Čuvajte se prejedanja.
 
BLIZANCI
 
Zvezde vam predviđaju konflikt sa osobom koja je od ključnog značaja za vaš dalji napredak. Ne srljajte u nameru da dokažete da ste u pravu, već razmislite o kritikama koje ste dobili. Otvoriće vam se novi vidici, a već danas možete da očekujete sjajnu ponudu. U ljubavi sve ide kako treba, ali ne zapostavljajte potrebe partnera.
 
RAK
 
Horoskop vas savetuje da se klonite tračeva, toksičnih ljudi i osoba koje imaju višak slobodnog vremena. Fokusirajte se na porodicu i prijatelje, prijaće vam vreme provedeno sa njima. Iznenadiće vas poziv od osobe sa kojom ne razgovarate, budite voljni da je saslušate. Spavajte više.
 
LAV
 
Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam donosi veliku popularnost! Upoznaćete mnogo novih i zanimljivih osoba, ali i uživate u flertu. Moguće su nove varnice koje će vam jako prijati, nova ljubav je na pomolu! Obratite pažnju na apetit, moguće je prejedanje.
 
DEVICA
 
Fokusirani ste ne posao, ali morate da poradite na boljoj organizaciji. Kada obratite pažnju na detalje, videćete da će sve biti onako kako ste zamislili. Mislili ste da ste preboleli bivšu ljubav, ali spremite se na ponovni susret. Budite iskreni.
 
VAGA
 
Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine vam predviđa iznenadni trošak koji će vas dosta poremetiti, ali ne brinite. Shvatite ovo kao dobar podsetnik da ste se malo ulenjili i da treba da prionete na posao. Ukoliko neko ne želi da pređe na viši korak sa vama u vezi, razmislite da li vi uopšte odajete utisak da ste neko ko želi.
 
ŠKORPIJA
 
Taman kada ste mislili da krećete u nove pobede, nešto vas je omelo da stanete. Fali vam motivacije i energije, a dobićete ih zahvaljujući prijateljima. Danas možete očekivati lepe vesti koje će uneti sreću među članovima porodice. Ljubav na klackalici, razmislite šta želite.
 
STRELAC
 
Očekuju vas promene koje bi mogle da budu veoma dobre za vas, ali u čitavoj situaciji će biti presudan vaš stav. Partner se sa pravom ljuti što mu ne posvećujete dovoljno pažnje, a vi niste sigurni šta želite. Ljubav je na klackalici, danas je prekretnica vašeg odnosa.
 
JARAC
 
Zvezde vam danas pružaju šansu da se potpuno promenite iznutra! U poslednje vreme ste imali utisak da ste neorganizovani, u haosu, zbunjeni, a danas imate šansu da sve to promenite. Okružite se uspešnim ljudima, motivaciju za uspeh će preneti i na vas. U ljubavi je sve kako treba.
 
VODOLIJA
 
Danas je dan za važnu odluku kada je karijera u pitanju. Napredak donosi niz novih odgovornosti, a privatni život vam je trenutno fokus. Dobro razmislite šta je prioritet i ne dozvolite da drugi odlučuju umesto vas. Pojačajte unos vitamina, prijala bi vam fizička aktivnost.
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 4. maj 2023. godine kaže da danas dobijate informacije koje su od velikog značaja. Konačno ćete znati rešenje situacije koja nije nimalo zavidna. Imaćete osećaj da ste se otarasili velikog tereta, to vas je kočilo da krenete dalje. Pripremite se za slavlje u večernjim satima!
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: