Horoskop za 4.mart

Zabava - Subota 04.03.2023 - 07:59

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
 
Dnevni horoskop za 4. mart 2023. godine kaže da je dan povoljan za učenje i obrazovanje, širenje vidika. Vaš šarm i sposobnost da se lepo sa svima slažete otvoriće vam nova vrata. Neki Ovnovi će patiti jer neće imati priliku da se dokažu. Ljubavna situacija je zanimljiva, upoznajete osobu od koje možete mnogo da naučite. Bolovi u leđima.
 
BIK
 
Nije najlakši dan za Bikove. Bilo bi dobro da iskreno razgovarate sa voljenima, posavetujete se sa onima kojima verujete - otkrićete kako da postupite i šta je pre svega potrebno da učinite da biste rešili nagomilane probleme. U ljubavi se uzdržite od oštrih kritika, pokušajte da iznosite samo činjenice. Moguće su intenzivne glavobolje.
 
BLIZANCI
 
Imate šansu da savladate sve prepreke i uspete. Obratite pažnju na to kako se razvijaju vaši odnosi sa drugima, uverite se da verujete onima koji to zaista zaslužuju. Danas ste skloni ste da verujete u ono što vam odgovara. Nije dobro vreme za razgovor sa partnerom. Sve što vas "žulja", ostavite za kasnije. Osećate se slabo, nedostaje vam energija. 
 
RAK
 
Iskrenost i otvorenost pomažu vam da steknete naklonost prijatelja, a čvrstina sa kojom branite svoje stavove je za poštovanje. Danas donosite važne odluke koje će pomoći da uspešno rešite pravna, imovinska i finansijska pitanja. Što se tiče ljubavi, dan je takođe veoma dobar. Komunikacija sa bliskim ljudima vas ispunjava, pozitivni ste, moguće je da ćete dogovoriti zajedničke akcije i planove za budućnost. Osećate se dobro.
 
LAV
 
Dan je prilično težak, ali ćete naći način ne samo da savladate sve prepreke, već i da iskoristite okolnosti u svoju korist. Pokušajte da ostanete mirni i ne podležete provokacijama; ako izgubite duševni mir, zlobnici će to odmah iskoristiti. Imajte na umu da su danas moguća kašnjenja, nesporazumi... Budite strpljivi sa partnerom, najbolje je da zamerke ostavite za neki drugi put. Probavne tegobe.
 
DEVICA
 
Dnevni horoskop za 4. mart 2023. kaže da dan neće početi dobro, a onda će se stvari promeniti. Bitne stvari rešavajte popodne, što je kasnije moguće. Uzdržani ste i hladni što je dobro za posao, ali vam ometa ljubavne odnose. Nemojte da ulazite u otvorene konfrontacije, da se svađate. Recite iskreno šta vas muči i mnogo bolje ćete se razumeti sa porodicom i voljenom osobom. Naglašena nervoza. 
 
VAGA
 
Obratite pažnju na one koji vas podržavaju, to su ljudi koji bi mogli da vam postanu pouzdani saveznici i pravi prijatelji. Privlačni ste i ostavljate dobar utisak na sve koje srećete. Moguć je početak komšijske romanse, koja će igrati važnu ulogu u vašem životu. Ako imate neke hronične bolesti, trebalo bi da posetite lekara. Vodite računa da redovno uzimate terapiju.
 
ŠKORPIJA
 
Sposobni ste za mnogo i spremni ste da rizikujete, što će vam danas doneti uspeh. Povoljan dan za aktivnosti na otvorenom, sport, kao i fizički rad. U odličnoj ste formi i ne treba da brinete zbog umora i upala mišića.  Druga polovina dana biće uspešna u finansijskom smislu, moguće su važne kupovine, razvijanje poslovnih ideja koje će biti isplative. Partner vas obožava, ali nemojte da ga zapostavljate. Zdravlje je dobro.
 
STRELAC
 
Danas ne bi trebalo da sa partnerom radite neke "posliće" zajedno, moguće su nesuglasice i svađe. Mnogi Strelčevi će morati da preuzmu odgovornost za druge, zbog ćega neće biti najsrećniji. Ovo je pogodan dan za odmor, promenu okoline, komunikaciju sa dragim ljudima. "Oči su vam na vrh glave", raspoloženi ste za flert. Manje tegobe sa verenjem.
 
JARAC
 
Imajte na umu da danas svi vaši postupci i ečikoje izgovorite privlače pažnju, pokušajte da ostavite najbolji utisak. Bićete u prilici da pomognete onima koji su u teškoj situaciji. Sledi i poboljšanje romantičnih odnosa. Vi i partner okrećete novi list. Povedite računa o ishrani, jetra vam trpi.  
 
VODOLIJA
 
Danas ste puni entuzijazma, ako se usredsredite na rad u kući, nema porepreke koja će vas zaustaviti. Očekuje vas kvalitetan razgovor sa članom porodice. Druga polovina dana donosi mnogo oprečnih informacija. Mirno shvatite sve, ne donosite zaključke dok sami sve ne proverite. Voljenoj osobi je više nego obično potrebna vaša podrška i pažnja. Zdravlje je dobro. 
 
RIBE
 
Dnevni horoskop za 4. mart 2023. godine kaže da su Ribe danas posebno napete. Veoma oštro reagujete na sve što se dešava, nervirate se zbog stvari na koje inače ne biste obraćali pažnju. Trebalo bi da budete oprezniji u ophođenju sa suprotnim polom. Neke osobe bi mogle da vas zavedu i zloupotrebe vaše poverenje. Stres vam utiče na san.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: