Horoskop za 5. april

Zabava - Utorak 05.04.2022 - 09:46

Pred vama je horoskop za utorak 5. april. Sa srećom.

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Držite pod pomnim nadzorom nekoga prema kome ste sumnjivi. Novac vam može doći iz izvora od kog najmanje očekujete, tako da ćete svoje planove privesti realizaciji. Vi ste nikad bliži mogućnosti da se romantično povežete sa nekim ko vam se sviđa odavno, zato držimo palčeve!
Bik

Odlično finansijsko upravljanje održaće vaš budžet punim i pomoći će vam da ostvarite svoje snove. Posao sa strane može da vam bude previše opterećujući i trošiće vam vreme i energiju. Zaljubljeni će verovatno doživeti ogromno ispunjenje i zadovoljstvo u svojoj vezi.

Blizanci

Prethodne investicije će vam pomoći da budete finansijski sigurni. Budite oprezni na poslu, jer možete postati plen profesionalnog rivala. Sa partnerom možete ući u sukob zbog suprotstavljanja njegovim nerealnim zahtevima od vas.
Rak

Predani ste poslu, ali vam je više nego ikad potreban mali predah. Organizujte putovanje sa prijateljima ili porodicom, jer vas već tamo čeka jedno novo poznanstvo koje će vam dosta značiti u životu. Iz tog prijateljstva se može roditi i ljubav, što da ne!
Lav

Obratite pažnju na poslovnog partnera ili kolegu, čini se da njegove karte nisu potpuno otvorene prema vama. Nečija neiskrenost može potpuno promeniti vaš tok dešavanja, zato budite oprezni kada birate osobu kojoj se poveravate. Neko ko vam se dopada uživa u vašem udvaranju, ali danas vi dobijate poziv za večeru!

Devica

Umrežavanje na poslovnom polju može biti protiv vaših interesa, pa pažljivo odmerite ovo pre nego što se prepustite tome. Prihvatanje saveta prijatelja može vam mnogo pomoći, iako vi to ne posmatrate na taj način. Nemojte previše analizirati partnera, mogući su problemi koji teško da mogu da se prebrode.
Vaga

Reklo bi se da nemate volju za poslom i da se u vama sve više budi želja za druženjem sa prijateljima. To nije na odmet, ali ukoliko imate finansijske planove, ne možete ih ostvariti ako niste angažovani. Odavno žudite za srodnom dušom, a vrlo je verovatno da vas već danas čeka upoznavanje sa njom!
Škorpija

Predali ste se poslu više nego ikad i to ne može proći neopaženo. Vaši nadređeni su zadovoljni vama, ali to ne znači da treba da idete protiv svog zdravlja. Osećate se iscrpljeno, ne ustručavajte se da napravite predah. Najveću podršku pruža vam partner.

Strelac

Od vas se može očekivati da donesete ispravnu odluku u škakljivoj situaciji na poslu. Iako ćete misliti da je to veliki zalogaj za vas, ne sumnjajte u sebe. Čeka vas jedno sjajno iznenađenje na polju ljubavi, a desiće se onog momenta kada vam je to najviše potrebno!
Jarac

Vaši rashodi će biti mnogo veći od onoga što uspete da zaradite, pa pažljivo pratite svoje troškove. Profesionalni potez može da vas stavi u neku neprijatnu situaciju, tako da povedite računa sa skim sklapate ugovore. Prija vam samoća, ali jedna neočekivana poruka će sve promeniti.
Vodolija

Iskoristite svoj osećaj da se spasite od poteza koji donosi gubitak na poslovnom planu. Imate osećaj da vas niko ne razume, a rešenje se krije upravo u vašoj komunikaciji. Budite iskreni prema sebi i ostalima, a tada će baš sve biti onako kako i želite.
Ribe

Čeka vas jedna neobična i neočekivana promena na poslu. Trčite na sve strane koje se tiču posla, iako je u vašem fokusu osoba koju ste nedavno upoznali. Pozovite je na ručak, prijaće vam razgovor sa njom i dobićete niz rešenja o kojima ste nedeljama razmišljali.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: