Horoskop za 5. avgust

Zabava - Ponedeljak 05.08.2019 - 09:04

Pred vama je horoskop za ponedeljak 5. avgust. Sa srećom.

Horoskop za 5. avgust. Foto: Mondo Horoskop za 5. avgust. Foto: Mondo

Ovan

Veoma ste pažljivi prema saradnicima. Pazite da svakog ispoštujete i da izađete u susret, zato očekujte jako dobar dan danas. Moguć je problem sa varenjem, ne prejedajte se.
Bik

Bavite se sportom. Pozitivni ste. Potrudite se da ne zapostavljate privatni život zbog posla, jer posle nećete moći da rešite sve probleme koji mogu da se stvore.
Blizanci

Danas bi trebalo da provedete više vremena sa porodicom. Veoma ste nostalgični i pomalo pasivni. Niste raspoloženi za izlaske ni za posao, prijalo bi Vam više da odmarate kod kuće.

Rak

Iznenadite voljenu osobu nekim poklonom ili idite do bioskopa. Slobodni, skloni ste flertu. Možete upoznati neku zanimljivu osobu na mestu za zabavu.
Lav

Ako se budete potrudili malo više na poslu danas, to će uvideti kolege. Očekujte napredak. Odličan je dan za šoping.
Devica

Radite nešto što Vam prija, da ne biste bili napeti. Danas je dan kada na poslu morate sve da uradite savršeno, a Vi ste pomalo usporeni. Moguć je problem sa pritiskom.
Vaga

Imajte razumevanja za partnera, ako ste u vezi. Ne pravite previše problem oko nekih sitnica, budite tolerantni. Mogu Vam ponuditi na poslu neko usavršavanje, a to će biti dobro za Vas.
Škorpija

Uživate u pažnji koju dobijate od voljene osobe. Romantični ste. Vidite se sa prijateljima, pa  možete preko njih da upoznate neku novu osobu.
Strelac

Dosta brinete o novcu. Kolege na poslu su sklone saradnji. Danas je dan za štednju, ne za trošenje.
Jarac

Romantični ste. Ne idealizujte osobu sa kojom ste u vezi. Ako imate vremena za kraći put, to će Vam prijati.
Vodolija

Moguće su promene na poslu. Ako postoji šansa za napredovanje, iskoristite je. Kolege mogu da budu od pomoći. Bitno je da ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu baš bitne sada.
Ribe

Ne budite neiskreni prema osobi koja Vam se dopada. Ako ste u vezi, recite partneru šta vam smeta da ne biste imali nesporazume. Potrebna Vam je podrška drugih ljudi.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: