Horoskop za 5. januar

Zabava - Utorak 05.01.2021 - 09:50

Pred vama je horoskop za utorak 5. januar. Sa srećom.

FOTO: Mondo FOTO: Mondo

Ovan

Imate dobar smisao za humor. Pored viška energije i strastvenosti, lako ćete da ostvarite neku zanimljivu ljubavnu priču. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa voljenom osobom, ne ulazite u rasprave.
Bik

Ne budite utučeni zbog toga što možda partner ne želi isto što i vi. Iako ste tvrdoglavi pokušajte da napravite kompromis. Slobodni, posvetićete se poslu, veoma ste ambiciozni. Saradnici mogu da budu prilično zahtevni.

Blizanci

Verujte da su drugi tu za vas i da žele da vam pomognu da napredujete. Potrudite se da se usredsredite na pozitivne stvari na poslu, iako ih možda nema previše. Vreme je za promene koje je trebalo da napravite odavno, samo niste imali hrabrosti.
Rak

Ukoliko vam neko kaže da mu je stalo do vas, verovatno je to iskreno. Imate nedoumice koliko je stvarno voljena osoba iskrena jer ste nesigurni u sebe. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni.
Lav

Možete značajno da promenite svoj život ako pustite da vam neka osoba koju znate odavno kaže šta oseća prema vama. Budite otvoreni za nova iskustva. Zauzeti, održite stabilnost u vezi. Ako imate neki problem podelite tu informaciju sa partnerom.
Devica

Danas ste veoma pričljivi. Odličan je dan za šoping, kraća putovanja i viđanje sa rodbinom. Ipak, ne zapostavite obaveze i ne preterujte sa trošenjem.
Vaga

Mogući su povećani iznenadni troškovi. Niste se nadali da morate da štedite. Otvorite se za nove stvari, nove poslovne prilike, jer imate veliku potrebu da napredujete.
Škorpija

Romantični ste i veoma strastveni. Moguća je neka avantura. Slobodni, dajte sve od sebe da ugodite partneru, ali ne popuštajte ni u svojim zahtevima. To će dodatno da 'začini' vaš odnos.
Strelac

Veoma ste praktični. Sve vam ide lako i od ruke. Napredak je izvestan, pa nema razloga za brigu.
Jarac

Prijatelji mogu da vam budu od pomoći. Ne opterećujte se mišljenjem ljudi koji vam nisu bitni. Pokušajte da odredite prioritete i da se držite toga.
Vodolija

Potrudite se da se fokusirate na obaveze na poslu. Ne ide vam sve baš lako, ali to ne znači da ne možete da odradite puno stvari koje ste stalno ostavljali za neki drugi dan. Ne očekujte pomoć, budite samostalni.
Ribe

Provedite više vremena sa voljenom osobom. Dajte sve od sebe da uživate. Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se mnogo dopada može da napravi prvi korak i da vam priđe. Za danas je preporuka da se ide u šetnju, prirodu, ako niste u mogućnosti da putujete.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: