Horoskop za 5. jun

Zabava - Subota 05.06.2021 - 07:55

Pred vama je horoskop za subotu 5. jun. Sa srećom.

Horoskop za 5. jun. Foto: Mondo Horoskop za 5. jun. Foto: Mondo

Ovan

Bilo bi dobro da preuzmete inicijativu, a ne samo da čekate tuđu pomoć. Pomalo ste pasivni. Pripazite malo više na finansije i nemojte da trošite previše novca danas.
Bik

Odličan je dan za rad. Ide vam sve od ruke. Lako ostvarujete zacrtane ciljeve i dobro se slažete sa kolegama.
Blizanci

Dajte sve od sebe da dođete do dobrih rezultata na poslu. Niste dobro raspoloženi. To ipak ne treba da utiče na vaš rad, ne budite previše emotivni na poslu.

Rak

Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja, sa osobom koja može da vam bude zanimljiva. Dajte sve od sebe da ne zapostavite partnera zbog drugih obaveza, ako ste slobodni. Sporiji ste nego inače i to vas frustrira.
Lav

Imate dobru motivaciju za rad i ne postoji razlog da budete napeti. Potrudite se da se bolje organizujete na poslu da biste bili produktivniji. Saradnici su prijatni i ovo je jedan od boljih dana.
Devica

Rasejani ste i nije vam do posla. Ipak, jako brzo obavljate obaveze. Iskoristite slobodno vreme za kraći put ili ga provedite sa porodicom.
Vaga

Opterećujete se previše novčanom situacijom. Razmislite da li može da postoji dodatni izvor prihoda koji će da vam sve olakša. Budite otvoreni za novu saradnju.
Škorpija

Možete da računate na partnera za svaku pomoć i podršku. Slobodni, moguće je novo poznanstvo sa osobom koja je veoma romantična i staložena. Posvetite se bitnim obavezama.
Strelac

Sve što treba da uradite je da posložite prioritete. Ne gubite vreme na rasprave sa saradnicima. Brinite više o svom zdravlju i jačajte imunitet.
Vodolija

Nije vam lako da dođete do rešenja problema, bliska osoba može da vam da dobar savet. Ne budite pasivni. Dajte sve od sebe da ne zapostavite privatni život zbog posla.
Ribe

Potrudite se da budete otvoreni prema bliskim ljudima i da kažete šta vas tačno muči, da bi mogli da vam pomognu. Nije idealan dan za kraća putovanja i za potpisivanje ugovora. Postoji šansa da napredujete na poslu i trebalo bi da to iskoristite.

 

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: