Horoskop za 5. mart

Zabava - Petak 05.03.2021 - 09:43

Pred vama je horoskop za petak 5. mart. Sa srećom.

FOTO: Promo FOTO: Promo

Ovan

Dajte sve od sebe na radnom mestu. Budite odgovorni. Ne kasnite sa rokovima, nego sve odradite na vreme.
Bik

Moguće je neko usavršavanje na poslu. Budite otvoreni za nove opcije. Pozitivni ste i veoma orni za rad. Drugi će to da cene.

Blizanci

Nemate dovoljno volje za rad. Motivacija vam je slaba i teško vam je da se naterate da odradite neke stvari koje odavno treba da budu gotove. Danas je dan za neke nove obaveze na poslu, ne budite po strani.
Rak

Nemojte da govorite svakom šta mislite, zadržite nešto za sebe. Romantičniji ste nego inače. Uživajte u ljubavi ako ste zauzeti. Slobodni, ne vraćajte se staroj ljubavi.

Lav

Odradite sve obaveze na vreme. Poštujte rokove, a kolege će da vam izađu u susret i da vas podrže. Moguć je problem sa zdravljem, ne preopterećujte se.
Devica

Imate previše obaveza. Organizujte se bolje da ne biste bili pod stresom. Možda ćete da budete napetiji nego inače. Bavite se sportom, ako imate vremena.
Vaga

Možete da pokrenete neku saradnju sa osobom sa kojom ste već sarađivali. Bitno je da radite sa osobama koje vam prijaju i sa kojima imate dobru komunikaciju.
Škorpija

Moguć je kraći poslovni put. Ne propuštajte priliku da povežete posao i zadovoljstvo, ako vam se pruži prilika. Veoma ste vredni i bićete nagrađeni za sav trud.

Strelac

Nađite više vremena za druženje sa prijateljima. Odlično se osećate. Danas je dobar dan za promene na poslu, a priliv novca je očekivan.
Jarac

Može da vam se javi neka osoba koja vam se odavno sviđa. Razmislite da li je to dobra opcija za vas. Pravite kompromise sa kolegama.
Vodolija

Imajte strpljenja za osobu sa kojom ste u vezi. Spremni ste za nove obaveze koje možete da imate na poslu. Imate višak energije i vredni ste.
Ribe

Nemojte da krijete neke stvari od partnera. To može da pogorša vaš odnos. Slobodni, idite do grada sa prijateljima, zabavite se malo više. Niste raspoloženi za rad, ali odredite ono što je bitno i odradite sve na vreme. Budite odgovorni.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: