Horoskop za 5. mart

Zabava - Subota 05.03.2022 - 12:18

Pred Ovnom je neočekivan susret, Vaga mora da donese važnu odluku, Jarac bi da troši novac, a vi?

FOTO: Thinkstock FOTO: Thinkstock

Ovan

Niste zadovoljni finansijskom situacijom, planovi koje ste imali u februaru se nisu u potpunosti obistinili. Iskoristite ovaj dan da sredite misli, opustite se i napravite bolji plan. Veče donosi neočekivan susret koji će vas navestii da krenete u akciju.
 
Bik

Iskoristite slobodan dan da završite obaveze u kući koje već dugo odlažete. Obratite se članu porodice za pomoć. Očekuje vas iznenadni dobitak, ne bi bilo loše da se okušate u igrama na sreću. Problemi sa kičmom, ne odlažite odlazak u teretanu.

Blizanci

Danas ste izutetno produktivni, sve poslove završavate od šale, prvenstveno one vezane za domaćinstvo. Partner se ulenjio, treba mu podsticaj da se trgne. Ovog puta problem nećete rešiti razgovorom, već akcijom. Vi najbolje znate kako da mu se približite.

Rak

Pozabavite se "papirima" i starim računima koje nist platili. Već dugo odlažete ovo jer vas zamara, ali ako danas ne uradite nešto po tom pitanju, moguće je da ćete se suočiti sa veoma finansijskim gubitkom. Ne čekajte da vas ljubav nađe, sami je potražite, pa ako treba i preko sajtova za upoznavanje.  

Lav

Sustiže vas umor, već duže vreme ste preopterećeni problemima. Provedite dan u društvu prijatelja, oraspoložiće vas i pomoći da zaboravitr na svoje muke. Usamljeni ste, ali nemate nameru da menjate svoj status. Nemojte da ste toliko strogi, dajte šansu ljubavi.

Devica

Nestrpljivi ste. Čekate da se desi neka velika promena u vašem životu, a naznake za tako nešto već postoje. Samo polako, ne brzajte i nemojte da planirate deset koraka unapred. Život ume da iznenadi. Proverite pritisak, uzbuđenje utiče na vas.   

Vaga

Danas ste posebno romantični, ali bilo bi dobro sa "siđete sa oblaka" na kom plutate već neko vreme. Mogući su neočekivani prorodični problemi koji će zahtevati da donesete važnu odluku. Promenite ishranu, unosite previše šećera.
   
Škorpija

Cela nedelja vam je bila veoma naporna na poslu, iskoristite dana da se vidite sa dragim ljudima koji će vam popraviti raspoloženje i podići energiju. Proverite među papirima da li ste platili sve račune. Nemarni ste prema novcu, više puta ste zbog toga imali probleme.

Strelac

Zapostavili ste kućne obaveze, vreme je da im se posvetite. Sa partnerom planirate kraći odmor, ali najbolje je da put odložite za naredni mesec. Očekuje vas dobra poslovna prilika, bila bi šteta da je propustite. Posetite očnog lekara.

Jarac

Danas ste raspoloženi za trošenje novca! Zvezde opominju da ne "bacate" novac nepromišljeno na stvari koje vam nisu potrebne, zažalićete već kad stignete kući. Na meti set ogovaranja od strane ljudi sa kojima ste nekada sarađivali i tračevi stižu do vas. Nemojte da se nervirate.

Vodolija

Puni ste elena i kreativnih ideja. Pazite kome otkrivate svoje planove, moguće je da ih neko "ukrade". Neko ko ne živi u vašem gradu će vas kontaktirati i predložiti vam susret u skorije vreme. Nemojte odmah da odbijete. Nije toliko nemoguće kao što vam se sada čini, a moglo bi da bude plodonosno.
 
Ribe

Tapkate u mestu već duže vreme, a niste sigurni šta da uradite i kako da promenite trenutni status. proširite krug prijatelja, imaćete višestruke koristi od toga, i za posao i za privatni život. Osećate se tromo, problem je u hrani kojoj ne možete da odolite.

 

Mondo, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: