Horoskop za 5. oktobar

Zabava - Ponedeljak 05.10.2020 - 10:28

Savršen dan za Vagu i Strelca, Ovan donosi važnu odluku u ljubavnom životu, a vi?

Horoskop za 5. oktobar FOTO: Mondo Horoskop za 5. oktobar FOTO: Mondo
Ovan
Donećete bitnu odluku u vezi sa ljubavnim životom. Zauzeti, sve je kako treba, uživate u ljubavi. Potrebne su vam promene na poslu, jer vam je u poslednje vreme jako monotono.
 
Bik
Ne donosite brzo odluke koje se tiču ljubavnog života. Ne ulećite u neke nove veze. Niste orni za rad danas, najradije biste odmarali.
 
Blizanci
 
Odlično se osećate. Imate višak energije. Komunikativni ste i sve vam ide od ruke danas.
 
Rak
 
Pozitivniji ste nego inače. Lako dolazite do dogovora sa drugima. Potrudite se da se usredsredite na obaveze koje niste uradili ranije.
 
Lav
Prijatni ste prema drugima. Dolazite lako do dogovora sa prijateljima. Imate dosta ideja ali niste sigurni kako da ih realizujete. Pitajte druge za pomoć.
 
Devica
Nekako ste na sto strana i ne možete da se fokusirate. Imate previše posla, ali nije vam lako da se organizujete. Moguća nervoza zbog posla.
 
Vaga
Odlično se osećate danas. Sve vam ide od ruke i niste napeti. Potrudite se da se usredsredite na nove poslovne poduhvate. Ne vraćajte se na stare priče. Romantični ste i strastveni.
 
Škorpija
Imate dosta troškova. Ne opterećujte se previše poslom. Uradite šta možete, a ne pravite sebi pritisak.
 
Strelac
Pozitivni ste. Jako se dobro osećate u vezi. Zaljubljeni ste kao prvog dana u svog partnera. Ako ste slobodni, iznenadno poznanstvo je moguće.
 
Jarac
Moguća je neka nova poslovna prilika za napredovanje. Potrudite se da se usredsredite na obaveze. Neka ženska osoba može da vam da dobar savet u vezi sa poslom.
 
Vodolija
Energični ste. Imate dosta volje za rad, ali ne možete da radite više nego što imate obaveza. Potrudite se da se usredsredite na neke bitne stavke na poslu, ne odlažite ono što je prioritet.
 
Ribe
Preosetljivi ste. Ne dozvolite da vas poremete neke stvari koje ne možete da promenite na radnom mestu. Budite otvoreni za svaki dogovor sa kolegama.
OK Radio, Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: