Horoskop za 5. oktobar

Zabava - Sreda 05.10.2022 - 08:59

Pred vama je horoskop za sredu 5. oktobar. Sa srećom.

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock
OVAN
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2022. godine sugeriše da zauzdate jezik u prisustvu starije muške osobe sa kojom sarađujete. Moguć je nesporazum koji se neće dobro završiti po vas. Očekujte poziv iz inostranstva, neko silno želi da vas čuje. Moguća glavobolja. 
 
BIK
Danas bi bilo mudro da izbegavate da pravite planove koji uključuju ulaganje novca. Ne dozvolite da vas ponese entuzijazam, dobro razmislite da li je isplativ. Neko intenzivno razmišlja o vama, a vi niste spremni da otvorite srce. Problemi sa zglobovima.
 
BLIZANCI
Pokušavate da se usredsredite na posao, ali vam ne ide. Patite od hronične iscrpljenosti. Probajte da se spavate više i unosite više vitamina. Očekuju vas lepi trenuci sa partnerom. Spremio vam je neko iznenađenje!
 
RAK
Okružili ste se ljudima koji vam sve "aminuju", čak i kada niste u pravu. Budite malo objektivniji prema sebi, ne zanosite se idejama koje će vam doneti više štete nego koristi. Partner ima problem i očekuje da mu pomognete. Posvetite mu pažnju.
 
LAV
Napolju može da lije kiša, ali vama je u srcu sunce. Neko je u vama podstakao osećanja za koja niste ni znali da su moguća, imate rešenje za sve, nezaustavljivi ste. Zadržite taj osećaj i samo napred. Isplanirajte put sa voljenom osobom, uživaćete u romantici. Posetite zubara.
 
DEVICA
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2022. godine predviđa Devicama dan za pamćenje. Briljirate na poslu, nazire se kraj projektu u koji ste puno uložili. Slobodne Device će prodrmati nova osoba iz njihovog okruženja. Proradiće leptirići u stomaku. Uzimajte vitamine.
 
VAGA 
Ako razmišljate o promeni posla, danas je dobar dan da započnete pregovore. Ne pristajte na lošije uslove, čak i ako imate utisak da posao ima dobru perspektivu. Doći će bolja ponuda. Osećate pritisak u vezi, problem ćete rešiti ako budete iskreni. Čuvajte se povreda. 
 
ŠKORPIJA
Danas posle dužeg vremena osećate zadovoljstvo, obavili ste važan posao i očekuje vas nagrada. Zauzete Škorpije imaju krizu u vezi, pritisnite pauzu i dobro razmislite šta želite. Slobodni mogu da očekuju udvaranje na krajnje neobičnom mestu. Pazite na ishranu. 
 
STRELAC
Očekujte razrešenje važnog problema na poslu. Osoba sa kojom nikako ne uspevate da nađete zajednički jezik će priznati grešku i okrenuti list. Partner ima nedoumice u vezi sa zajedničkom budućnošću. Budite iskreniji. Čuvajte se prehlada.
 
JARAC
Otkrićete da osoba za koju ste mislili da vam stoji na putu uspeha zapravo vam se divi iz potaje. Rešite nesporazum, zajedno biste mogli da napredujete. Slobodne Jarčeve očekuje flert sa osobom koja bi mogla da bude značajna u njihovom životu. Moguća je kostobolja.
 
VODOLIJA
Nalazite se na raskrsnici. Imate ponudu koja bi mogla da vam život preokrene za 360 stepeni, ali plašite se promena. Posavetujte se sa prijateljima, oni će vam dati dobar savet. Partner vrši pritisak na vas, želi da zna na čemu je. Moguće su alergije.
 
RIBE
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2022. godine sugeriše Ribama da "povuku ručnu" na poslu. Neke stvari ste pogrešno protumačili i mogli biste da naprečac donesete pogrešnu odluku. Romantični ste, sanjarite o pravoj ljubavi. Osvrnite se oko sebe, možda nekome niste dali šansu, a trebalo je. Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.
Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: