Horoskop za 6. april

Zabava - Utorak 06.04.2021 - 09:48

Pred vama je horoskop za utorak 6. april. Sa srećom.

Horoskop za 6. april. Foto: Mondo Horoskop za 6. april. Foto: Mondo

Ovan

Ambiciozni ste danas. Pored viška energije i strastvenosti, lako ćete da ostvarite neko novo poznanstvo. Ako ste zauzeti, provedite više vremena sa partnerom, ne ulazite u rasprave.
Bik

Ne budite napeti zbog toga što možda partner ne želi isto što i vi želite. Veoma ste tvrdoglavi, ali pokušajte da napravite dogovor sa drugima. Slobodni, posvetite se malo više poslu.
Blizanci

Prijatelji žele da vam pomognu da napredujete brže. Bitno je da štedite i da budete odgovorni što se tiče novca. Vreme je za promene koje je trebalo da napravite odavno.

Rak

Lako dolazite do dogovora sa drugima. Imate nedoumice koliko je stvarno voljena osoba iskrena jer niste sigurni u sebe. Strastveni ste i skloni flertu, ako ste slobodni.
Lav

Možete da napravite promene ako vam neka osoba koju znate odavno kaže šta oseća prema vama. Budite otvoreni za nova iskustva. Zauzeti, održite stabilnost u vezi.
Devica

Danas ste veoma komunikativni. Odličan je dan za kraća putovanja i viđanje sa rodbinom. Ne preterujte u trošenju, budite odgovorni i praktični.
Vaga

Mogući su povećani troškovi. Otvorite se za nove poslovne prilike, jer imate veliku želju za napretkom. Preosetljivi ste na kritiku.

Škorpija

Romantični ste i strastveni. Moguća je ljubavna avantura. Slobodni, dajte sve od sebe da ugodite voljenoj osobi, to će da poboljša vaš odnos.
Strelac

Veoma ste efikasni i brzi na poslu. Sve vam ide od ruke. Napredak je moguć, pa nema razloga za brigu.
Jarac

Prijatelji mogu da budu od pomoći. Ne opterećujte se mišljenjem ljudi koji vam nisu baš mnogo važni. Pokušajte da odredite prioritete i da se držite istih.
Vodolija

Potrudite se da se fokusirate na obaveze na radnom mestu. Ne ide vam sve lako, ali to ne znači da ne možete da odradite dosta stvari koje ste stalno ostavljali za drugi dan. Ne očekujte pomoć, nego se oslonite na sebe.
Ribe

Provedite više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, neka osoba koja vam se mnogo sviđa duže vreme može da napravi prvi korak i da vam priđe. Bilo bi dobro da idete u šetnju, da provedete više vremena napolju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: