Horoskop za 6. februar

Zabava - Subota 06.02.2021 - 00:35

Pred vama je horoskop za subotu 6. februar. Sa srećom.

Horoskop za 6. februar. Foto: Mondo Horoskop za 6. februar. Foto: Mondo

Ovan

Posao stavite na prvo mesto. Ne nervirajte se previše oko saradnje sa drugim ljudima. Napravite kompromis sa kim možete. Preosetljivi ste.
Bik

Razmislite o usavršanju. Neka ženska osoba može da bude od pomoći. Potrudite se da se usredsredite na neke nove poslovne prilike.

Blizanci

Ne nervirajte se previše oko novca. Štednja je preporuka. Najbolje bi bilo da platite račune na vreme.
Rak

Pravite kompromis sa drugima. Potrudite se da se dogovorite sa drugima kako da se bolje organizujte radi uspeha na poslu.
Lav

Imate previše obaveza. Nikako da nađete neki red u svemu. Usredsredite se na prioritete i ne nervirajte se oko sitnica.
Devica

Osećate se odlično. Veoma ste kreativni. Provedite više vremena sa porodicom i prijateljima.
Vaga

Komunikativni ste. Lako dolazite do rešenja za svaki problem na poslu. Moguć je priliv novca, konačno će da se vidi sav vaš trud.
Škorpija

Lako dolazite do dobrog dogovora sa partnerom. Neke nesuglasice koje ste imali mogu da budu rešene. Strastveni ste i romantični.
Strelac

Moguć je priliv novca. Veoma ste ambiciozni. Sve vam ide od ruke, čak i neki novac koji čekate možete sada da dobijete.
Jarac

Preosetljivi ste danas. Ne ide vam sve kako ste zamislili. Potrudite se da sebe ne preforsirate jer možete da budete prilično nervozni.
Vodolija

Završite sve što ste započeli. Ne ostavljajte ništa za neki drugi dan. Neke kolege mogu da vam daju savete koji neće baš da budu praktični. Slušajte sebe.
Ribe

Družite se više sa prijateljima. Bavite se nekim zanimljivim hobijem ili sportom koji će vam pomoći da ne budete nervozni. Provedite više vremena sa voljenom osobom ako ste u vezi.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: